В оживените зали на Hyundai Motor се заражда една мечта

...
В оживените зали на Hyundai Motor се заражда една мечта
Коментари Харесай

Да разработиш Hyundai IONIQ 5 N

В оживените зали на Hyundai Motor се заражда една фантазия – фантазията за автомобил, който ще преобърне разбиранията за опциите на електрическите коли. Тази фантазия за EV Hyundai N e е дело на екип, управителен от визионери като Алберт Бирман, Изпълнителен механически консултант на групата Hyundai Motor.

Бирман и и екип от N подразделението на марката си показват автомобил, който освен употребява най-новите технологии, само че също по този начин въплъщава духа на продуктивност, който характеризира моделите на Hyundai N. Това e повече от проект; това e пристрастеност, която подхранва желанието да се сътвори нещо необикновенно.

С развиването на фантазията излиза наяве, че превръщането на IONIQ 5 N в действителност изисква повече от просто ентусиазъм – изисква и невиждано равнище на интернационално съдействие. Това значи налагането на план, който да сплоти екипи от Европа и Южна Корея. Инженери, дизайнери и специалисти, които в никакъв случай преди не са работили дружно, са обединени от обща цел. Този план преодолява географските граници, съчетавайки умения и познания от всяка част на екосистемата на Hyundai.

Историята на IONIQ 5 N е не е единствено за крайния артикул, само че и за пътя, който е изминат, с цел да се стигне до него. Какво е належащо, с цел да се създаде състезателен електромобил, който да се оправя чудесно както на пътя, по този начин и на спортната писта?

Отговорът се крие във деликатното комбиниране на прецизното инженерство, високите технологии и уговорката към клиентите. Разработването на Hyundai N се концентрира върху усъвършенстването на основни детайли като аеродинамика, окачване и задвижване, с цел да се обезпечи равномерен преход сред ежедневна приложимост и високопроизводителни условия на спортна писта. Всяка стъпка от това пътешестване е значима и решаваща, тъй като всеки автомобил, в това число IONIQ 5 N, има неповторим темперамент, завършен от отдадеността и експертизата, вложени в основаването му.

Научете повече от описа на Тайрон Джонсън, Управляващ шеф на Техническия център на Hyundai в Европа.



*Източник: www.hyundai.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР