В обвиняемия Чавдар Бояджиев е открита банковата карта на 27-годишния

...
В обвиняемия Чавдар Бояджиев е открита банковата карта на 27-годишния
Коментари Харесай

Прокуратурата: В обвиняемия е открита банковата карта на една от жертвите, нямал е разрешително за оръжието

В обвинения Чавдар Бояджиев е открита банковата карта на 27-годишния мъж, който е втората жертва в убийството край село Лозен. Също по този начин причинителят не е имал позволение за владеене на оръжието. Това обявиха от прокуратурата на брифинг по отношение на закононарушението. 

Полицията задържа през вчерашния ден Бояджиев край Айтос. В автомобила му са открити револвер с пълнител, кутия с патрони и банковата карта. 

Бояджиев е обвинен и за още едно ликвидиране осъществено през миналата година по несъобразителност. Пред органите на реда той е направил цялостни признания. Живко Коцев, заместник-главният секретар на Министерство на вътрешните работи, съобщи, че обвиненият е признал, че е желал 15 000 лв. от втората си жертва. 

" От първата жертва е трябвало да получи сумата от 2000 лв.. Жертвата е поискала за половото снушение 2000 лв.. Той се е афектирал и е реагирал, причинявайки гибел. С младото момиче са правили полови клипчета, които да качват в уеб сайтове против възнаграждение.

По отношение на второто ликвидиране - причинителят е имал задължения от 10 000 лв. към 27-годишния мъж. За да се укрие, единствено му трябвали в допълнение 15 000 лв.. Той е признал на 27-годишния мъж какво е направил с ученичката. Имал е желание да напусне рамките на страната през Турция и да се включи във военните дейности Русия – Украйна ", сподели Коцев, цитирайки неговите признания.

От прокуратурата оповестиха, че Бояджиев изнася условия с двузначен темперамент. Той е признал, че двете престъпни дейности са осъществени наоколо до мястото, където са били открити. 

Според проверяващите органи, двете жертви са били добре осведомени с това какъв е бил причинителят и какво е правил през годините. Към момента няма данни Бояджиев да е бил под въздействието на алкохол или опиати. Няма данни и жертвите да са били под въздействието на подобен вид субстанции.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР