В обществено политическия живот на България има две групи сили,

...
В обществено политическия живот на България има две групи сили,
Коментари Харесай

Джамбазки: Няма нито една политическа сила, която да защитава само и единствено интереса на българските избиратели

В публично политическия живот на България има две групи сили, от които зависят значими фактори. И двете групи не се интересуват от интереса на българските жители. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. " Няма нито една декларирана политическа мощ, която да пази единствено и само интереса на българските гласоподаватели - едните слушат американското посолство, другите - съветското ", сподели Джамбазки да даде образец с евроинтеграцията на РСМ.

Вижте гласуването за Македония - американците ги натиснаха и те го направиха наведени. С това потвърдиха, че са чиновници, а не български народни представители, сподели евродепутатът и добави, че в Европа " никой не се интересува от тази тематика ".

Джамбазки разяснява и газовата диверсификация на страната. България би трябвало да търси разновидности да не зависи от един снабдител, счита Джамбазки. Много дълги години зависимостта от един снабдител беше извор на политическа корупция, която формираше български държавни управления, добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР