В област Плевен работят четиринадесет имунизационни кабинети за поставяне на

...
В област Плевен работят четиринадесет имунизационни кабинети за поставяне на
Коментари Харесай

В област Плевен работят 14 имунизационни кабинети за ваксини срещу COVID-19

В област Плевен работят четиринадесет имунизационни кабинети за слагане на ваксини против COVID-19. Това оповестиха от Регионалната здравна ревизия.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29679
Кабинетите в УМБАЛ " Д-р Георги Странски ", МБАЛ " Авис Медика ", МБАЛ " Сърце и мозък " и МБАЛ в град Левски работят всеки ден от понеделник до петък, останалите са по график, разгласен на уеб страницата на инспекцията.

За последните три дни - от 7 до 9 януари, в региона са сложени 1698 дози ваксини против COVID-19. Заболеваемостта обаче продължава да пораства и към днешна дата общините Плевен, Кнежа и Левски са достигнали равнища от над 500 на 100 000. Двуседмична заболеваемост за региона е 448,94 на 100 000.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29679  Проучване: Т-клетъчният имунитет след елементарна простуда дава отбрана против COVID-19 Проучване: Т-клетъчният имунитет след елементарна простуда дава отбрана против COVID-19  Испания обмисля смяна на метода, по който се следи хода на пандемията Испания обмисля смяна на метода, по който се следи хода на пандемията  Задържаха продавач на подправен зелен документ в лаборатория в Пампорово Задържаха продавач на подправен зелен документ в лаборатория в Пампорово
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР