В новото първенство в групата бяха включени отборите на Локомотив

...
В новото първенство в групата бяха включени отборите на Локомотив
Коментари Харесай

Волов оглави класирането при юношите

В новото състезание в групата бяха включени тимовете на Локомотив (Русе), Спортист 2011 (Генерал Тошево) и Черноломец 2017 (Попово). Вече се изиграха срещите от първите три кръга. Водещите тимове и от предишното състезание в до момента играните срещи още веднъж са отпред в класирането. Волов (Шумен) е водач в групата с три победи без значение къде играе – вкъщи или като посетител. В сряда шуменци победиха като посетител отбора на Спортист 2011 (Генерал Тошево) с головете на Муса Кавунски (2) и Теодор Иванов.

Победа като хазаин реализира отборът на Велики Преслав против гостите от Попово. Момчетата на футболния експерт Тодор Бекяров превъзхождаха съперника си в двете полувремена, само че головете паднаха през втората част – на два пъти прецизен бе Гюнер Кадриев. Хитрино не съумя да победи гостите от Калиакра (Каварна). Мачът се игра на градския стадион Панайот Волов в Шумен заради почналата реорганизация на стадиона в Хитрино.

През първата част гостите вкараха два бързи гола посредством Владимир Бонев и Николай Димитров. През втората част обаче момчетата на треньора Николай Кръстев взеха самодейността в последните 20 минути и едвам не обърнаха мача в своя изгода. Най-напред Хюсеин Ферад понижи преднината на гостите – 1:2, а влезлият като запаса Емре Кенан възвърне равенството.

В последните 5 минути на два пъти Емре Кенан беше изведен в наказателното поле на гостите, само че прибързаните му дейности лишиха Хитрино от успеха. На два пъти и гредата оказа помощ на вратаря Димитър Павлов (Калиакра) за крайното 2:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР