В новооткритото си призвание на майка на две момченца под

...
В новооткритото си призвание на майка на две момченца под
Коментари Харесай

Неуважително или възхитително? Риана като монахиня предизвика смесени реакции

В новооткритото си предопределение на майка на две момченца под 2 години Риана като че ли загърби своята дива личност от предишното през последните няколко години. Е, по този начин беше до момента. Рири напомни на хората за какво е една от най-обсъжданите изпълнителки на нашето време и провокира същински потой от полюсни отзиви с последната си фотосесия за списание Interview.

Във вторник Interview Magazine показа в официалния си акаунт в Instagram фотоси, които разкриха Риана като звезда на корицата на последния им брой. На някои от кадрите виждаме певицата, облечена като монахиня, само че не от тези, които бихме срещнали в манастира. Риана театралничи в изкусителни пози с разкопчано бяло горнище, сини сенки за очи и наситено алено червило.
                             

Освен това от Interview също споделиха клип на певицата от снимачната площадка, до момента в който театралничи за фотосите. Във видеото певицата допира гърдите си, до момента в който заема разнообразни пози пред камерите.

Потребителите в обществените медии наводниха секцията за мнения под изявленията, като огромна част осъдиха рискованото държание на Риана в религиозно облекло. Някои наподобява считат, че креативната посока на фотосите е обидна, до момента в който други, като певицата Ерика Баду, показаха мнение, че това е възхитителна форма на изкуство.

„ Индустрията обича да се подиграва на Бога. Това е пресилено и уморително " , написа един от потребителите, до момента в който различен се възмути " Това става уморително! От всички концепции са решили да се подиграват с християнството? Супер досадно! Махни се от мен с това!  ”

" Сексуализирането на монахиня е ГАДНА работа... хората в промишлеността ще ни споделят още веднъж и още веднъж какво мислят за взаимоотношенията с БОГ и не се интересуват какво правят/кого не почитат " , написа различен. 

Срещаше се обаче и поддръжка за новата фотосесия на Риана, въпреки и не толкоз изявена. 

" Треперя и рева, това е произведение на изкуството " , изрази поддръжката си един от потребителите в профила на Рири в Instagram. 

" Много от тези мнения са простодушни, заседнали във времето и неуместни ", написа различен. 
 Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони  Кой сподели, че бременните дами не са секси? Риана трансформира стилните закони
  За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР