В новогодишното си обръщение премиерът на Великобритания Тереза Мей обеща

...
В новогодишното си обръщение премиерът на Великобритания Тереза Мей обеща
Коментари Харесай

Мей обеща да осигури успешно напускане на ЕС

В новогодишното си послание министър председателят на Англия Тереза Мей даде обещание да обезпечи " сполучливо " овакантяване на Европейски Съюз, да ускори стопанската система на страната и да построи " по-справедливо общество за всеки ", оповестява ДПА.

Мей отбелязва, че 2017 година е била " година на прогрес " за Англия, по време на която са почнали двугодишни публични договаряния за Брекзит.

Независимо дали на референдума от юни 2016 година хората са дали своят вот за или срещу напускането на Европейски Съюз, " множеството просто желаят държавното управление да продължи напред и да обезпечи добър Брекзит, и тъкмо това е, което вършим ", разясни тя.

Според нея от решаващо значение е Брекзит да се трансформира в триумф, само че това няма да ограничи упоритостите на Обединеното кралство.

Мей също даде обещание " уравновесен метод към държавните разноски, тъй че дългът ни да бъде намален, само че и да можем да влагаме във значими неща - нашите учебни заведения, полицията ни и скъпата ни здравна система ".

" Вярвам, че 2018 година може да бъде година на възобновено доверие и горделивост за страната ни ", добави тя.

" Година, през която ще продължим да реализираме добър прогрес към сполучливо съглашение за Брекзит, стопанска система, готова за бъдещето, и по-силно и заслужено общество за всеки ", заключава тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР