Нова партида експериментални научни проби на семена бяха донесени от

...
Нова партида експериментални научни проби на семена бяха донесени от
Коментари Харесай

Семена от китайската космическа станция създават нови видове фуражи

Нова партида пробни научни проби на семена бяха донесени от китайската галактическа станция с пилотирания галактически транспортен съд „ Шънджоу-17 “. Семената ще бъдат употребявани за размножаване, оповестява „ Синхуа “.

Фуражните семена, включващи люцерна и овес, предоставени от Института по отглеждане на животни и фармацевтични науки в Ланджоу към Китайската академия на селскостопанските науки, бяха подложени на 11 месеца галактическо облъчване на оборудването за излагане на галактическа радиационна биология на борда на галактическата станция.

„ Изследователите са почнали опити за поникване на семената, а по-късно ще проведат наземни опити за размножаване, с цел да получат отлични мутанти и да култивират нови сортове фураж с по-висок рандеман, по-добро качество и по-силна резистентност “, сподели основният академик Ян Хуншан.

„ Очаква се резултатите от проучването доста да покачат конкурентоспособността на Китай в региона на селскостопанската просвета и технологии, осигурявайки мощна поддръжка за устойчивото развиване на селското стопанство в страната “, добави Ян.

Изследователският екип сполучливо е култивирал три нови сорта люцерна и един нов вид овес с размножаване посредством галактически разновидности. Тези сортове са необятно разпространявани и прилагани в производството.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед50256Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед33288Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед70633„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед34418Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед35483Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132963Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед92147Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед85220Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед76307Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества  ЛЕВИЦАТА, седем нови обединения, Споразу </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР