В новия сезон на Като две капки вода е заложена

...
В новия сезон на Като две капки вода е заложена
Коментари Харесай

Двама любовници, които не могат да се понасят, се събират в Капките

В новия сезон на Като две капки вода е заложена най-малко една мина, която може да избухне в самото начало. И тя е събирането на Мариана Попова и Дарин Ангелов в едно шоу.

В светските среди се приказва, че двамата са развили такава нетърпимост един към различен, че свадите са неизбежни. Певицата и артистът бяха гаджета няколко години, само че връзката им се разпадна. Каква е повода остана в загадка. След раздялата Ангелов проплака в медиите от тежкия темперамент на своята обичана и разгласи, че си избавил от нея, надали не избягал.

" В началото на любовта ми бях като захласнат от Мариана. Гледах я в очите и изпълнявах всеки неин каприз. Загубено време " показа Дарин Ангелов.

Попова дълго време не може да прежали някогашния си. Дори и откакто към този момент не бяха гаджета певицата да се кълне в обич до гроб в медиите. Нарече го даже " любовта на живота ми “, само че с това не трогна Дарин, който и отговори с  " Тя беше грешката на живота ми “.

След това и Мариана, и Дарин се впуснаха в бурни случки. При певицата те приключиха с два брака, а артистът се прочу като плейбой, който прескача от една стрелка на друга, без да си поеме мирис. Накрая се кротна при някогашната миска Антония, поради която Тачо заряза Жени Калканджиева, писа  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР