В новия роман на Л. Дж. Шен („Крадецът на целувки”),

...
В новия роман на Л. Дж. Шен („Крадецът на целувки”),
Коментари Харесай

„В случай на чудо“ от Л. Дж. Шен – една любов. Една тайна. Едно обещание.

В новия разказ на Л. Дж. Шен („ Крадецът на целувки”), „ В случай на чудо”, една млада жена захвърля всичко под звездното ирландско небе и се врича във безконечна честност на един махленски музикант. Но споделят, че обещанията се вършат единствено с цел да бъдат нарушени. Нали?...

Рори има кариера, която обича, хубав другар, който обожава, автономия, която е извоювала с дълги години труд. Да, работата ѝ е за подкупен и себелюбив музикален продуцент, на който му пука повече за акциите му, в сравнение с за неговите актьори. И да, Рори е цялостната диаметралност на дамите, към които нормално се стремят мъжете като нейния другар – изискани, богати, на малко име с хората от висшето общество. Но все пак животът ѝ е от малко малко на прав път. Тя към този момент не е това сломено момиче, отишло в Ирландия преди девет години, с цел да събере частите от себе си.

Мал ненавижда разточителните събития, светските издания, звукозаписните компании и подправените маниери на изисканото общество. Музиката му – тази, която го е трансформирала в недостъпния ирландски бард, по който целия свят бленува – е единственото, което има значение. Музиката, която написа, до момента в който лежи на двора си под съвършеното нощно небе. Тогава какво прави в Манхатън, в компанията на най-големите притежатели на звукозаписни компании и техните пластмасови асистентки?



Рори е сигурна. Мал не би се преместил да живее в Америка. Дори поради момиче. Особено поради момиче. И най-много поради нея. Певецът, който оглавява класациите. Кралят, който пленява света. Вероятно даже не помни онази вечер, в която за един мирис време ѝ е лишил невинността, откраднал е сърцето ѝ и я е разсъблякъл.

Но чудото се е случило. Пътищата им са се пресекли. И той желае от нея да извърши обещаното. Да зареже всичко и да бъде с него.
Казват, че обещанията се вършат единствено с цел да бъдат нарушени… Освен при положение на знамение.

„ В случай на знамение “ (ИК „ Сиела “) е независим разказ от бестселъровата авторка Л. Дж. Шен. Книга след книга, Шен превзема сърцата на почитателите си с герои, които дават отговор на всяко предизвикателство на ориста, които се борят с вътрешни демони и слагат стени към себе си, само че безотказно печелят любовта на читателите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР