В новия брой на вестник Марица във вторник ви очакват

...
В новия брой на вестник Марица във вторник ви очакват
Коментари Харесай

Четете в Марица: Атрактивно авиошоу стартира от Летище Пл...

В новия брой на вестник " Марица " във вторник ви чакат забавни вести, тематики и занимателни четива. Не го пропускайте!

Ето някои от акцентите:

Патерицата на " Харвард " - ирландец, приватизирал Реформаторския блок

Настимир Ананиев стана воин на деня, откакто разгласи, че партията му ВОЛТ ще подпише съглашение с " Промяната продължава " на някогашните министри Кирил Петков и Асен Василев. Така новата групировка, на която социолозите занапред дават към 10% за вота на 14 ноември, си обезпечи мандатоносител. Досега обаче 46-годишният някогашен народен представител беше прочут като " притежателя на Реформаторския блок ", с чиято листа влезе в Народното събрание през 2014 година Причината е, че в края на същата година Ананиев патентова марката с названието на обединението, без да уведоми нейното управление.

Петков и Василев ще диктуват изискванията на бъдещата управническа коалиция.

Това разяснява в изявление за " Марица " политологът Слави Василев. Какво още предвижда Василев четете в утрешния брой на " Марица ".

Атрактивно авиошоу започва от Летище Пловдив

С неповторимо двудневно авиошоу ще бъде маркирана Четвъртата въздушна обиколка на България. Атрактивното събитие ще започва тържествено със зелена ракета през днешния ден от Летище Пловдив, оповестиха за „ Марица “ от Фондация „ Български военновъздушни сили “. Очаква се шоуто да бъде намерено от президента Румен Радев.

Катуница си спомня за прегазения Ангел с шествие

Катуница стяга шествие в памет на 19-годишния Ангел Петров и 16-годишния Павел. Близки, родственици и другари на двете момчета ще отбележат 10 година от гибелта им. Към мирното шествие се чака да се причислят и почитатели на двата пловдивски футболни тима - " Локомотив " и " Ботев ". Шествието е на 23 и 24 септември.

Гроздоберът потегли с изкупна цена 0,80-1,20 лева./кг

Изкупните цени на гроздето от годишна продукция 2021 потеглиха с висок тренд в Пловдивско. Репортерска инспекция откри, че за червени винени сортове като " Хамбургски мискет ", " Сира ", " Мерло " и " Каберне " търговците заплащат 0,80-1 лева за кг. Белите винени сортове нормално са по-скъпи - " Мускат Отонел " и " Шардоне " вървят по 1-1,20 лева

Пловдивчанин надува тромпета на фест в Лече

Пловдивският тромпетист Георги Грозев взе присъединяване в първото издание на Salento Brass Festival в италианският град Лече. Нашенецът се включи и в майсторския клас на проф. Андреа Луки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР