В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица: Задръстванията до Водната палата ще напра...

В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики.

Прецакване от Wizz Air: Купуваш билет, само че не летиш
Група българи висяха с часове на летище Лутън край Лондон без да знаят дали ще се могат да се качат в самолета за Пловдив. Причината е, че от компанията  Wizz Air са продали повече билети от местата, с които разполагат. На хората без места е обяснено, че ще схванат дали ще пътуват, откакто всички клиенти на компанията със запазани места се качат.

Обявиха нов конкурс за шефско трио на Летище Пловдив

Министерството на превоза и известията разгласи следващия конкурс за ръководство на „ Летище Пловдив “ ЕАД. Процедурата е съгласно Закона за обществените предприятия, при която принципалът, в лицето на транспортното ведомство, е задължен до 6 месеца от назначението на управителни фрагменти без конкурс, да организира подобен.

2 години ще копаят на бул. " Александър Стамболийски "

Строителните работи по построяването на Южен обходен колектор ще стартират, откакто се утвърди краткотрайната организация на придвижването. Първата копка, с която се даде старт на плана на ВиК-Пловдив на стойност 81 млн. лв., беше направена преди 10 дни. „ Надяваме се, че другата седмица ще стартираме ”, сподели Бончо Бонев, шеф на компания „ ТЕС Кънстракшън Груп ” ЕООД.

Задръстванията до Водната палата ще създадат рисков Панаирния мост
Конструкцията на Панаирния мост ще бъде компрометирана, в случай че колите не престават да престояват върху оборудването поради тапи на кръговото кръстовище до Водната палата. Това предизвестие насочи пред „ Марица ” инж. Гергана Кривошапкова от компания „ Дезира-С ”. Тя е началник на екипа от специалисти, които приготвиха изследване на пропускателната дарба за транспортния трафик на възел „ Водна палата “.    

80-годишният празник на Медицинския лицей се трансформира в празник на милосърдието
Тържественото честване на 80-ата годишнина от основаването на Медицинския лицей се организира под тепетата. За дългогодишна активност и принос за развиването и одобряването на специалността бяха връчени плакети на някогашни ръководители и преподаватели, които бяха специфични посетители на тържеството.

IN MEMORIAM: Антон Дончев продаде милиони книги, само че страната ни се уплаши от триумфа му
Смъртта Антон Дончев не е просто краят на един надарен човек, само че и краят на огромния български разказ на историческа тема. Книгите му бяха рядко събитие в нашата литература - „ Сказание за времето на Самуила ”, който е отхвърлян за щемпел няколко години подред, има общ тираж у нас над 500 000 броя. " Време разделно " е с над 30 издания в България и тираж от над 1 милион и 50 хиляди броя. „ Сказание за хан Аспарух, княз Слав и жреца Терес ” доближава шеметните 800 000 броя. В Amazon книгата му се продава за 66 $.

Катаджия спрял Дейвид Култард, до момента в който хвърчи с болида си в Пловдив
Катаджия спрял хвърчащия из Пловдив болид на именития играч във Формула 1 Дейвид Култард. Това е една от сцените във впечатляващия клип на Red Bull от огромното им събитие в града под тепетата, което се случи единствено преди няколко месеца. В късия филм Пловдив е показан като извънреден и необикновено хубав град.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР