В новата книга на Патриция Кирилова - О(У)чебник за мъже,

...
В новата книга на Патриция Кирилова - О(У)чебник за мъже,
Коментари Харесай

Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова

В новата книга на Патриция Кирилова - О(У)чебник за мъже, с доста сатирични образци от действителността се формулират и 10-те мъжки заповеди, под формата на Уроци за мъже. Премиерата на "учебника " е на 27 юни в СПА-хотел Драгалевци, оповестява ВИП Комюникейшън.

Авторката, която има зад тила си 22-годишна кариера на публицист и пи ар, част е от изследователския екип Руните приказват, създал нова методика и инструментариум за четене на античните български руни, към този момент показа част от тематиките в книгата на разискване в обществените мрежи. Те провокираха стотици мнения както от мъже, по този начин и от дами, които същински се забавляват с четивото.

Изданието дава обещание доста усмивки и забавни прозрения за връзките сред наследниците на Адам и Ева. Ще разберем кои са 10-те мъжки заповеди, знаят ли мъжете какво желаят дамите, идва ли новото Женско начало, за какво предците ни преди хиляди години са почитали утробата и Богинята-майка и така нататък
Премиерата съответствува с откриването на летния сезон в София край басейна на първокласния СПА-хотел Драгалевци в София.

С доста музика, шампанско и огнена заря ще се потопим в безкрайната образователна стратегия на мощния пол.
Изненада за гостите ще бъде майсторската цигулка на българския Моцарт.

Книгата О(У)чебник за мъже на пръв взор е занимателно четиво, само че в това време задава революционно-еволюционни въпроси за хилядолетната война сред двата пола, за която няма забележима причина.

Темата хиляди години е била табу поради религиозни догми и рамки. И до през днешния ден точно ралигиите възпитават в дискриминация сред половете милиарди мъже и дами по света.

Това е втора книга на журналистката и PR Патриция Кирилова, чийто блог се чете от милиони българи по света - https://patriciakirilova.blogspot.com.

Името на дебютната й книга Да свалим маските стана нарицателно заразлични публични тематики и даже залегна в предизборни акции на политическите водачи през 2013-2014 година – месеци след издаването й.

Като ръководител на съдружие за културно-историческо завещание Велика БОЛГАРИА (Ариа е името, което носим от предците ни, с цел да помним произхода ни Бо(л)Г и Ари - Народът на Бог) Патриция и екипът й учредиха награди Велик Българин, като първият притежател стана потвърдилият своето родолюбие първенец Кубрат Пулев.

Като упавляващ съучастник на организация за обществени връзки VIP Communication тя е съорганизатор на редица влиятелни събития за развиването на бизнеса, туризма, строителството както у нас, по този начин и на Балканите.

Неотдавна екипът на VIP Communication спонсорира Ученическият парламент към гимназия А.С.Попов за основаването на кино лентата ИСКАМ ДА ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ - по едноимената благотворителна акция на пи ар организацията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР