В Нова Зеландия търсят следи от гиганти и са открили

...
В Нова Зеландия търсят следи от гиганти и са открили
Коментари Харесай

В Нова Зеландия търсят следи от гиганти,открили странна кост

В Нова Зеландия търсят следи от колоси и са разкрили странна кост …Сред феновете на неразрешената история има доктрина, че в древността в Нова Зеландия е имало колоси, които по-късно били унищожени и изядени от пристигналите полинезийците (HiddenTruth.site). Те считат, че останките на костите на тези великани биха могли да бъдат открити в остарели локални пещери.В продължение на четири години, група от хора разкопава варовиковата пещера в района Уайкато (Waikato), Нова Зеландия, което съществено тревожи локалните археолози.Официално, тези хора търсят следи от антични полинезийски великани. Според тяхната информация, костите на тези великани се намират в пещерата, в която копаят. Археолозите обаче са уверени, че разкопките им са противозаконни и могат да навредят на исторически данни.Срещу копачите са и локалните поданици. Техният представител споделя, че десетилетия наред, техните предшественици са погребвали мъртвите си в тази пещера, и че дейностите на копачите наподобяват доста тревожни.


 a1 1 - В Нова Зеландия търсят следи от колоси,открили странна кост
Групата хора, които копаят, и за които съвсем нищо не се знае, стартират тези разкопки през 2016 година Оттогава, постоянно разгласяват видеоклипове и фотоси с разнообразни забавни находки в онлайн блога си.Те не оповестяват точните координати на пещерата, само че публицистите съумяха да намерят вярното място. По-късно, притежателят на тези земи удостовери, че не е давал позволение на тези хора да разкопават и не знае кои са те.Членовете на групата идват в пещерата откакто се стъмни. Извършват своята работа през нощта. До в този момент не са съобщили, че са намерили същински доказателства за съществуването на колоси, само че са изкопали няколко любопитни кости.

 a2 1 - В Нова Зеландия търсят следи от колоси,открили странна кост
Сред тях е доста огромна кост от крайник на човек, която съгласно изчисленията на копачите, височината на индивида е била минимум 2,5 метра. Според тях, те са съумели да датират костта и имат вяра, че тя е на 2500 години.Снимка (вижте я по-долу) на тази кост е оповестена в техния блог. Бялата кост на фотографията е макет на костта на крайник на човек с естествен растеж, показана тук за сравняване на размерите. На нея са маркирани белезите от фрактурите, съответстващи на краищата на костта от пещерата. Тоест, костта, която са намерили, е в действителност извънредно огромна.Четете още: Очевидци настояват, че са виждали считаните за изчезнали големи Моа

 a3 1 - В Нова Зеландия търсят следи от колоси,открили странна кост
Въпреки това, скептиците считат, че костта, открита от копачите, единствено наподобява на човешка кост, само че в действителност, най-вероятно е кост от крайници на изчезналата гигантска птица – моа (Dinornithiformes).Журналистите от Радио Нова Зеландия съумяха да намерят контактите на водещия на групата на копачите в блога и се свързаха с него по имейл.Човекът не оповестява името си, само че споделя на репортерите, че когато оповестят за своите сензационни открития на света, те ще бъдат по-важни от откриването на гробницата на Тутанкамон. Смятат, че тяхното изобретение ще бъде най-дискутираното в целия свят за последното хилядолетие. Междувременно, представител на Новозеландското общество за запазване на наследството е уверен, че в тази пещера няма човешки остатъци на повече от 100 години. Убеден е, че в нея няма и в никакъв случай не е имало великански човешки скелети.

 a4 1 - В Нова Зеландия търсят следи от колоси,открили странна кост
Всъщност, в долината, където се намира “Пещерата на колосите ”, от дълго време се описват истории, че по тези места са живели доста високи хора. Местният фермер Ал Манеринг напомня, че един път е намерил кост от крайник на човек, който бил с 2 см по-дълъг от неговия личен. А височината на Ал е над 180 cmДруга история идва от 88-годишния Морис Тайсън, който живее наоколо в региона на Туакау. Той споделя, че когато бил младеж пътните служащи инцидентно изкопали странна крипта, цялостна с доста огромни човешки скелети. Имало 14 скелета и те били с височина над 2,5 метра. Според Тайсън, тези скелети били небрежно заровени от археолози.В уеб страницата на новозеландския „ астроархеолог “ Мартин Дютре, има оповестена публикация за „ ацтеките-маори “, които (уж) са живели в Нова Зеландия доста преди идването на полинезийците по тези места. Те били наречени Високите, поради огромния им напредък. Тези Високи живеели в пещери в същия този район Уайкато.Според Дютре, пристигналите полинезийци, постоянно атакували Високите, убивали ги и ги изяждали. В последна сметка, ги унищожили.Според публицисти, точно тези истории въодушевили мистериозните копачи да стартират разкопки в тази пещера.В същото време, историците изрично отхвърлят информацията, че преди маорите други нации са живели в Нова Зеландия и всички теории за това се назовават ​​„ намерено расистки “. Защото, те показват маорите като брутални убийци, унищожили спокойно племе.А въпросът, за какво въпросните копачи са оставени да копаят необезпокоявани от съответните управляващи, остава отворен …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР