В неочаквана атака се впусна кандидат-президентът Лозан Панов срещу „Демократична

...
В неочаквана атака се впусна кандидат-президентът Лозан Панов срещу „Демократична
Коментари Харесай

Лозан Панов обвини ДБ, че се готви да предаде избирателите си

В непредвидена офанзива се впусна кандидат-президентът Лозан Панов против „ Демократична България” (ДБ), която го поддържа за идните избори. В дълго обръщение към поддръжниците си, оповестено във Facebook, кандидатът за „ Дондуков” 2 разгласи, че подозира дясната коалиция в подмолни сделки с настоящия президент и негов противник на вота Румен Радев, както и с лидера на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Постът на Панов стартира с роман за "угоените паяци, служили на репресивната машина на Държавна сигурност ". "Ренесансът им стартира при ръководството на Симеон Сакскобургготски (2001-2005), а с идването на Бойко Борисов и дванадесетте години негово ръководство, те ни предложиха най-грозното и най-уродливото, което тази машина можеше да създаде ", изяснява той. И прибавя: "Корените на новите момчета, които ще ни "спасяват ", още веднъж водят към "угоените паяци " ". Тази отпратка, както се вижда от поста, е към Румен Радев и неговото обграждане.

Тук Панов за първи път загатва Демократична България: "Защо никой не пита господин Радев с вдигнатия пестник, къде отиде в тази връзка планът му за конституционни промени. Къде е Демократична България, която се бори за правосъдна промяна, за какво не задава този въпрос? Защо никой не желае да признае, че сценаристите са блъснали господин Радев крепко през ръцете и смяна не е имало и няма да има при неговото ръководство? "

След това се трансферира към Корнелия Нинова: "Питам се, за какво никой към този момент не помни, че госпожа Корнелия Нинова беше част от Тройната коалиция, чийто обири доведоха господин Борисов на власт с измамата, че ще ни донесе правдивост... Именно госпожа Корнелия Нинова беше тази, която прокара тактиката за кражба, наблягам, а не приватизация, по време на Тройната коалиция. Корнелия Нинова е и тази, която издигна кандидатурата на Румен Радев за президент преди първия му мандат. "

Кандидат-президентът тегли линия от десните към Радев и Българска социалистическа партия: " "Демократична България " би направила същинско изменничество към гласоподавателите си, които имат вяра в идеята "съдебна промяна ", в случай че подмолно крои проекти да ръководи с госпожа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и дефинитивно завземане на правосъдната ни система. Днес рожбите на угоените паяци - Румен Радев и Бойко Борисов - играят етюди на сцената, до момента в който сценаристите зад кулисите, се смеят цинично на наивността ни. Опасявам се, че водачите на партията, която сякаш ме поддържа на тези избори, са на път на предадат всички тези, които имат вяра, че те ще изчистят "угоените паяци " на някогашната репресивна машина на комунистическия режим. "

Става ясно, че Панов се вижда като жертва на властта на Румен Радев. Конкретно показва проблемите си с сегашния началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов. "Същият господин Спецов изиска среща с мен, с цел да ме уведоми, че ще апелира решенията на съда по ревизионните ни актове със брачната половинка ми и терорът върху фамилията ми ще продължи. Очевидно го бяха изпратили, с цел да ме обработи и да стана по-сговорчив с "промяната ". Защото до този миг стоях встрани и не давах признаци, че я поддържам. В една естествена правова страна господин Спецов от дълго време щеше да е изправен в правосъдна зала като обвинен, само че ние не сме такава, а аз се борих през всичките тези години за смяна, а не за замяна ", афишира той. И приключва с апел към гласоподавателите да санкционират "угоените паяци ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР