В некоалцията подкрепяме министрите, но не сме съгласни с техния

...
В некоалцията подкрепяме министрите, но не сме съгласни с техния
Коментари Харесай

С арогантно поведение министрите няма да се разберат с миньорите

В некоалцията поддържаме министрите, само че не сме съгласни с техния метод на връзка с протестиращите миньори и енергетици. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на освещаването на нова естрада на стадион „ Локомотив ” в Пловдив.

„ Ако бях министър председател, нямаше въобще да го докараме до този въпрос. Още преди три години сме изготвили проекта за възобновяване. Сега прегорите водят сътрудниците, не ни и канят даже на среща. Ако някой ги поучава по този начин да споделят с ядосана общественост не е вярно. Някои от нещата могат да бъдат чути и направени при добра връзка. Трябва да се успокои диалога и това арогантното държание ”, съобщи Борисов.

" Оставиха ни в петък вечерта да пазиме Закона за енергетиката, а те отидоха на предизборна акция. В ден, в който хиляди стачкуват, в Народното събрание сме оставени сами ", сподели Борисов по адрес на сътрудниците си от ПП-ДБ. Според него те са били длъжни да бъдат в Народното събрание в този миг, заяви.

" Аз съм срещу народен представител от една партия да става началник на специфични служби. Тези шефове са назначавани по времето на ръководството на президента Радев, Кирил Петков и Асен Васелив. Работили са с тях. Там няма нито един човек, който да се е усмихнал на наша фотография. Всичко е изчегъртано ", добави Борисов.

Относно закона за Данък добавена стойност на ресторантьорите, Борисов съобщи, че персонално е разговарял с Асен Василев и е декларирал, че от ГЕРБ няма да поддържа повдигането на Данък добавена стойност  и той няма по какъв начин да мине, освен за ресторантьорите, само че и за другите сектори, които претърпяха коронавирус нервността.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР