В неизлъчвано досега интервю Алексей Навални, руският опозиционен лидер, който

...
В неизлъчвано досега интервю Алексей Навални, руският опозиционен лидер, който
Коментари Харесай

Sky News: Последното интервю на Навални преди да бъде отровен, разкрива каква помощ е получил Путин от Лондон

В неизлъчвано до момента изявление Алексей Навални, съветският опозиционен водач, който умря в сибирски затвор в средата на февруари, споделя за вярата си за по-добро бъдеще на страната си и за рисковете, които поема, както и за " корумпираните чиновници ", живеещи в Лондон, които са помогнали на обкръжението на Владимир Путин да забогатее, оповестява Sky News .

Това е едно от последните изявленията с Навални, преди той да бъде токсичен по време на полет до Москва. Интервюто е извършено през февруари 2020 година " Аз съм оптимист. Надявам се, че тези 20 години с Путин не е невероятно да се трансформират. Не сме наказани на това, не ни е обещано да вървим в тази посока ", декларира тогава Навални. Навални, който е приказвал в детайли за очакванията си за бъдещето на Русия като част от Европа и за заплахите, пред които е изправена, подлага на критика Англия и Запада, че разрешават на сътрудниците на Путин да вършат нечисти покупко-продажби в чужбина.

Интервюто, получено от Sky News, е част от неизлъчвана документална поредност - After the Fall (След падането) - режисирана от Матю Торн и продуцирана от Андрю Дънкан. " Западът не прави безусловно нищо, бих споделил. Има ритуални танци, само че нищо действително не се случва ", споделя Навални по време на изявлението.

" Защо корумпирани чиновници към момента живеят в Лондон? Защото тези корумпирани чиновници хранят голям брой прелестни лондонски юристи. " " Тези хора наподобяват доста цивилизовани, ще се радваме да беседваме с тях, в случай че седнат до нас, ще носят вратовръзки и ще бъдат добре възпитани, само че в това време обслужват ползите на приключени мошеници ", споделя Навални.

" Целият хайлайф на Путин е изцяло подкупен и мисли колониално, те са преместили всички свои фамилии, деца и активи на Запад и третират страната ни като свободно ловно поле и тъкмо по този начин работи. " Думите на Навални като че ли имат още по-голяма тежест в този момент, след гибелта му: " Русия е европейска страна, всички хора, които живеят тук, желаят да живеят като в Европа. " Навални постоянно е твърдял, че годините на ръководство на Путин са били единствено отклоняване и че Русия в последна сметка ще се трансформира в по-свободна страна с намерено бъдеще. " Затова се надявам, че след 10 години, в случай че още веднъж ме интервюирате, ще мога да ви опиша по какъв начин успяхме да решим казуса с корупцията и прането на пари. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР