В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена

...
В неделя от 20:00 часа по bTV на голямата сцена
Коментари Харесай

Животозастрашаващи номера вдигат адреналина в България търси талант

В неделя от 20:00 часа по bTV на огромната сцена на „ България търси гений “ ще се проведат напрегнати каскади, бойни подиуми, красиви приказки, предизвикателни танци, гълтане на бръснарски ножчета и прояви на големите благоприятни условия на човешкото тяло. В борба за премията от 50 000 лв. и позитивната оценка на Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова иЛюбен Дилов-синще се борят артисти, актьори и спортисти- дарования от цяла Европа.

Дубльор на международни звезда ще получаи поддръжката на своите почитатели, атрактивни високоадреналинови номера ще потвърдят, че шансът се подсигурява единствено с упорита работа, а високата мотивация за изяваиразвитие ще накара журито да гледа с отворена уста. 14-годишна любовна история с впечатляващи изразни средства, превъзмогване на стени и страховити вълшебства, подплатени с доста страст ще държат всички напрегнат. Призиви за младост в темп и демонстрации на непредвидени за старостта призвания ще объркан жури и аудитория, само че благоговението към идолите ще бъде възприето спорно. Зрителите на bTV ще видят прочувствени парадокси, уроци от Любен Дилов – наследник за разпоредбите на шоубизнеса и паралели с персонални прекарвания.

Невероятни избори ще предизвикат Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син да влязат в роля, да покажат нетипични свои лица и да споделят свое ентусиазъм от близкото минало. Млади и остарели ще заявят фантазиите си на сцената на „ България търси гений “, семейство ще пропътува хиляди километри, с цел да поддържа околните си, а някой ще дебютира с безапелационна поръчка за сполучлива кариера.

Кой може да даде неприятен образец на Сашо Кадиев, от какво не схваща Любен Дилов – наследник и по какъв начин ще скапе кефа на мъжете Славена Вътова? Кой съгласно Ицо Хазарта „ опакова “ по-добре осъществяванията си, ще асистира ли Дани Петканов с бебешкото олио или ще стане негова „ жертва “ и кой ще отнеме думата на Катето Евро- в неделя от 20:00 часа в „ България търси гений “ по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР