В неделя край хижа Момина скала предстои четвъртото издание на

...
В неделя край хижа Момина скала предстои четвъртото издание на
Коментари Харесай

Витоша Летен фест ще се проведе в неделя

В неделя край хижа " Момина канара " следва четвъртото издание на Витоша Летен Фест. Организаторите от Столична община и " София - Европейска столица на спорта " отложиха с две седмици спортния празник поради мощните дъждове при започване на юли.


Новото тази година ще бъде специфичният ъгъл, където аниматори ще забавляват децата със занимателни спортни игри, рисунки, състезания и съревнования през целия ден. Ще има и доста дарове за най-малките. Напомняме и за рекордния награден фонд, обезпечен от уредниците от Столична община и София – Европейска столица на спорта за участниците в надпреварите от четвъртото издание на Витоша Летен фест.

Спортният празник включва надпревари по планинско тичане и планинско колоездене, туристически поход, занимателна стратегия, песни, демонстрации и танци, за феновете са планувани подиуми с благоприятни условия за доста игри, занимания, томболи и награди. Най-интересното стартира в 11 ч. на поляната пред хижа " Момина канара ", където по традиция се събират хиляди фенове на планината, чистия въздух и дейния метод на живот през празничните дни.

Като спомагателна страст децата ще могат да употребяват гратис опънатия над Боянската река алпийски тролей. За участниците има обезпечен безвъзмезден превоз, рейсовете потеглят в деня на Феста от паркинга през централния вход на Националния стадион " Васил Левски " в 8.00 ч.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР