В неделя говорителят на руското външно министерство Мария Захарова смъмри

...
В неделя говорителят на руското външно министерство Мария Захарова смъмри
Коментари Харесай

Захарова припомни на Макрон за Наполеон

В неделя представителят на съветското външно министерство Мария Захарова смъмри Еманюел Макрон поради думите му, че желае да види Русия победена, като сподели, че Москва към момента помни ориста на Наполеон Бонапарт и упрекна френския президент в двулична дипломация с Кремъл, цитира думите й Ройтерс.

Макрон сподели пред вестник Le Journal du Dimanche, че Франция желае Русия да бъде победена в Украйна, само че в никакъв случай не е желала да я " смаже ".

" За " Никога ": Франция не е почнала с Макрон, а тленните остатъци на Наполеон, почитани на държавно равнище, почиват в центъра на Париж. Франция - и Русия - би трябвало да схванат ", сподели представителят на външното министерство Мария Захарова.

" Като цяло Макрон е скъп ", сподели тя и добави, че неговите думи демонстрират, че Западът е взел участие в полемики за промяна на режима в Русия, до момента в който Макрон неведнъж е търсил срещи с съветското управление.

Макрон си навлече рецензии от някои съдружници в НАТО за изпращането на смесени послания по отношение на политиката по отношение на войната сред Украйна и Русия, като някои считат Париж за едва звено в западния алианс.

В петък Макрон прикани съдружниците да засилят военната поддръжка за Украйна, само че също по този начин сподели, че не има вяра в промяната на режима и че в даден миг ще би трябвало да има договаряния.

" Нека бъдем ясни, нямам доверие нито за секунда в промяната на режима и когато чуя доста хора да приканват за промяна на режима, ги запитвам: " За коя промяна? Кой е идващият? Кой е вашият водач? "

Изяснявайки тези мнения, той сподели във вестника, че не има вяра, че демократично решение от гражданското общество ще се появи в Русия след години на сгъстяване на позицията на Москва и на фона на спора. Той добави, че не вижда опция на Путин, който би трябвало да бъде върнат на масата за договаряния.

" Всички варианти с изключение на Владимир Путин в сегашната система ми наподобяват по-лоши ", сподели Макрон.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР