В неделя - 20 февруари ВМРО организира голямо автошествие, съпътствано

...
В неделя - 20 февруари ВМРО организира голямо автошествие, съпътствано
Коментари Харесай

ВМРО организира протестно автошествие и горене на сметки пред Министерския съвет

В неделя - 20 февруари Вътрешна македонска революционна организация провежда огромно автошествие, придружено с митинг и изгаряне на сметки пред Министерски съвет .

" За нас от Вътрешна македонска революционна организация бездействието и мълчанието от страна на държавното управление и Народното събрание са незаконни. Цените на всички енергоизточници, битовите сметки и цените на храните скочиха до степен, в която пазаруването на обикновени неща като зеленчуци, сирене, олио и месо към този момент са неосъществим разкош за доста семейства. Всичко това в композиция с дискриминационния „ зелен документ “ провокира банкрута на хиляди бизнеси. Стотици хиляди българи са без работа.Това е геноцид! ", показаха от партията.

Те възнамеряват в неделя под държавните прозорци да горят " непостижимите сметки за парно, ток, хранителни артикули, горива, които смазват българския народ към този момент повече от половин година.

От Вътрешна македонска революционна организация напомнят настояването им за прекъсване износа на на ниска цена ток и за закриване на КЕВР.



Те считат, че е належащо предоговаряне на „ Зелената договорка “ с Брюксел, усилване на нуклеарните мощности и държавна интервенция за преодоляване цените на питателните артикули. " Нищо от това държавното управление на Кирил Петков не направи. Точно противоположното – с некомпетентните си изявления и дейности тези хора обричат на апетит, мраз и бедност дребното останали на територията на България български жители ", допълват от партията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР