Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нахъсва предизборно актива на партията

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нахъсва предизборно актива на партията
Коментари Харесай

ГЕРБ представя кандидатите си в София

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нахъсва предизборно актива на партията в София.

В зала 3 на НДК се организира заседание, на което се показват

претендентите за народни представители от 23, 24 и 25 МИР София.

Форум бе открит от Георги Георгиев, лидер на листата в 23 МИР.

„ През последните седмици всички ние се срещаме със стотици жители. Десетки пъти чуваме едно и също: „ Хайде, заемайте се към този момент с ръководството, време е тези от „ Промяната “ да си вървят. Онзи ден господин Денков гордо изяснява, че България била привлякла 7 милиарда директни задгранични вложения. Оказва се, че от тези 7 милиарда лева 6 милиарда лева не са привлечени вложения извън, а реинвестирана облага на български компании “, разгласи Георги Георгиев.

„ Да беше единствено тази неистина, макар че тази е много дебела – за 6 милиарда лева “, продължи лидерът на листата на ГЕРБ за 23 МИР. Той обърна внимание и на протичащото се в Столична община и противозаконната метаморфоза на придвижването по столични булеварди.

Георгиев даде и образец за корупция в общината. Промяната “ си назначава началник на гробищата и същият този кадър на „ Промяната “ дава поръчка на брат си, татко си и сина си “, разкри досегашният общински консултант, а в този момент кандидат-депутат.

„ Тези хора желаят да овладеят КОНПИ, желаят да овладеят регулаторите. Няма по какъв начин да се случи. Гражданите го виждат, хората са омерзени “, продължи Георги Георгиев.

Думата взе и лидерът на ГЕРБ в 24 МИР-София Рая Назарян. „ Беше ни внушавано, че правосъдната промяна и промяната на регулаторните органи ще решат всички проблеми на България. Основният акцент беше политици да се вкарват в пандиза, без значение дали има или няма доказателства. Това е смяната. Вместо промяна, сме очевидци на забележим декаданс “, безапелационна бе тя.

И акцентира, че концепциите на Христо Иванов за промени в Конституцията доведоха до сериозна дискусия. „ Хора предупреждаваха, че тези промени целят само преодоляване на правосъдната система “, разяснява Рая Назарян.

По думите й огромна част от делата на профилираната прокуратура са пред преустановяване поради приключване на отминалостта им. Закриването на спецправосъдието тя даде като образец по какъв начин не се вършат промени.

„ С опит, с водачество, с хрумвания ще сложим завършек на опитите и на политическите лаборанти “, приключи тя.

На сцената излезе и някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова. „ Не мога и не желая да чувам политици, които да приказват единствено за постове, които би трябвало да заемат. Политиката не са постове, а работа, която би трябвало да се свърши “, отсече Фандъкова

Думата взе и лидерът на евролистата на ГЕРБ Росен Желязков.

„ Получихме, както е споделил един популярен аферист, едно енциклопедично незнание. Същият този афорист е споделил, че той, когато мисли, прави правописни неточности. Получихме незаслужени арести, незазлужено ужение. Много рани получихме – раните заздравят, растем дружно с белезите. Можеше към този момент да сме осъществили над 10 милиарда лева от ПВУ, от еврофондовете. Това се отсрочи и се отсрочи поради конфликта на митовете.

Когато една клевета се повтаря доста, тя се трансформира в мит. А когато митовете се сблъскат, те раждат нова действителност. Колко неприятно е ГЕРБ и какъв брой положителни са новите “, разгласи Желязков.

„ Тази измамлива действителност крушира за сметка на развиването на България. Сега се усеща една тъжна сила на хората, тъй като упованията са доста. Надеждите им са фокусирани в ГЕРБ и това е една голяма отговорност, която ще понесем, в случай че спечелим доверието на хората. Тази сила идва и от обстоятелството, че ГЕРБ поредно отстоява европейските демократични полезности “, сподели някогашният ръководител на 49-ото Народно заседание.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР