В неделя, 20 август, ще пуснем движението по северното платно

...
В неделя, 20 август, ще пуснем движението по северното платно
Коментари Харесай

Фандъкова провери ремонта на Орлов мост и съобщи кога ще свършат мъките на шофьорите

В неделя, 20 август, ще пуснем придвижването по северното платно на бул. „ Цариградско шосе “ при Орлов мост (посока Ректората) и ремонтните действия ще се реалокират в южното (посока Плиска). Това заяви във Facebook кметът на Столична община Йорданка Фандъкова.  " От 12 август до през днешния ден беше осъществено изцяло фрезоване, слагане на стоманена мрежа за в допълнение укрепване на настилката и е положен главния пласт асфалт.



Днес, 17 август, стартира полагане на износващия слой асфалт – първо по пътното платно за непосредствено придвижване, а на следващия ден по лентата за десен завой към бул. “Евлоги и Христо Георгиеви “.



Технологията на работа изисква горещото асфалтово покритие да изстине 48 часа, с цел да се стегне и заздрави, след което придвижването ще бъде възобновено ", разяснява тя.



" При ремонта на южното пътно платно на бул. “Цариградско шосе “ ще се извърши и настоящ ремонт на сектор от бул. “Евлоги и Христо Георгиеви “ сред Орлов мост и бул. “Гурко “. При удобни метеорологични условия работата по двата булеварда се чака да завърши за 7 дни ", написа още Фандъкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР