В неделната вечер ще определят новия световен шампион по футбол.

...
В неделната вечер ще определят новия световен шампион по футбол.
Коментари Харесай

Меси или Мбапе - каква вълнуваща драма!

В неделната вечер ще дефинират новия международен първенец по футбол. " Петлите " ще опитат да станат първите от 60 години насам (и третите в историята изобщо), дублирали трофея си отпреди четири години, до момента в който Аржентина търсят края на 36-годишна суша и ще опитат да изпратят Лионел Меси по най-хубавия вероятен метод.

Символичният двубой сред зрелостта на Лионел Меси и младостта на Килиан Мбапе е евентуално най-обсъжданата тематика през последната седмица и сигурно ще бъде най-наблюдаваният детайл от мача, в който двамата се състезават както за Златната обувка за най-резултатен футболист, по този начин и за Златната топка за най-хубав състезател на шампионата. А фактът, че двамата са съотборници в Пари Сен Жермен, самичък по себе си е без значение във финала на международно състезание, въпреки всичко прибавя спомагателна пикантност на обстановката.
 WINBET към този момент приема депозити през Apple Pay
WINBET към този момент приема депозити през Apple Pay

Още един метод за сигурен и безвреден депозит на средства за игра за клиентите на winbet.bg

А финалът на е и мотив за последно включване в специфичната промоция, в която най-успешният български футболист за всички времена " раздава "
бонуси за безвъзмездни залози на клиентите на уеб страницата . Всеки клиент на уеб страницата, който сложи индивидуален залог " онлайн " на стойност минимум 20 лв. и при коефициент от най-малко 1.30 на финалната среща от програмата на Мондиала, ще получи бонус безвъзмезден залог, като няма значение дали залогът му е сполучлив или не.

Аржентина започнаха международното с конфузна загуба 1:2 от Саудитска Арабия. Въпреки че завоюваха групата си, " Албиселесте " се забъркаха в невероятни неприятности както на осминафинала против Австралия (2:1), по този начин и на четвъртфинала против Нидерландия, когато се избавиха чак при дузпите. Но на полуфинала против Хърватия (3:0) изиграха най-силния си мач на шампионата и наподобява намират пика си в точния миг.

Франция също записаха загуба в групата, само че за разлика от Аржентина не срещнаха особени компликации в елиминациите. Ако не броим шанса с изтърваната дузпа от Хари Кейн, несъмнено. Полуфиналът с Мароко (2:0) бе като разходка в парка, само че в случай че няколкото чутовни мелета пред гол линията на Юго Лорис се разминаха без гол, в неделя нещата може да са разнообразни.

Маркос Акуня и Гонсало Монтиел се завръщат за Аржентина след изтърпени санкции. Папу Гонсалес единствен е под въпрос, само че при серията, в която се намира Хулиан Алварес, ролята му щеше да е на запаса при всяко състояние. Франция са без кадрови проблеми и селекционерът Дидие Дешан видимо няма къде да сбърка с избора на титулярни 11.
 Коледни <a href=бонуси и изненади от WINBET всеки ден до края на декември " >
Коледни
бонуси и изненади от WINBET всеки ден до края на декември

Кеш
бонуси, безвъзмездни залози и безвъзмездни завъртания допълват страстта от празниците

От най-малко 20 години не е имало толкоз равносилен като равнище на участващите тимове край на международно състезание. И коефициентите на WINBET са показателни. Разликата в стойностите на победи за Аржентина (2.89 * ) и Франция (2.87*) в постоянното време е микроскопична, само че е за отбелязване, че въпреки " Албиселесте " да откриха залозите с лека преднина, нещата постепенно и несъмнено се обърнаха.

Ако приказваме за резултатността в мача, мъчно е при сходен
залог да се чакат проливен дъжд от попадения. Финалът отпреди четири години беше надвкарване, само че преди него имаше 12 години пауза без маркиран гол в постоянното време. Все отново, за феновете на резултатността WINBET прави оценка възможностите за " Двата тима да отбележат - Да " на 2.05, а " Брой голове над 2 " - на 1.80.

Освен новия първенец, неделният край ще дефинира по всяка възможност и голмайстора на шампионата. Лионел Меси и Килиан Мбапе разделят първото място с по пет попадения, само че в случай че капитанът на Аржентина вкара в пет от шестте мача на отбора си в Катар, съотборникът му в ПСЖ е в 180-минутна суша. В особено повишените оферти на WINBET се открояват " Да означи когато и да е - Лионел Меси " е с коефициент 2.93, а " Да означи когато и да е - Килиан Мбапе " се предлага при 3.10. В на WINBET, вероятността Меси да завоюва Златната обувка е оценена на 1.65, а шансът на Мбапе е с коефициент 2.40.

И не на последно място: арбитър на финала ще е полякът Шимон Марчиняк, който управлява по един мач на двата тима дотук. Общото сред тях бе скромният брой наказателни картони. В мача Франция - Дания те бяха три, а в Аржентина - Австралия - единствено два. И в поддръжка на тази серия е залогът " Брой картони под 4.5 " за 1.80.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на . Посочените в публикацията прогнози и оферти за залози са единствено с информативна цел и потреблението им за слагане на спортни залози е напълно на личен риск на потребителя.

* Коефициентите подлежат на промени . А ктуaлните коефициенти са на уеб страницата .
 WINBET завоюва влиятелната премия True Leaders
WINBET завоюва влиятелната премия True Leaders

Наградите True Leaders се връчват за десета поредна година от ICAP CRIF България

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР