В небето над Тайланд се е появила планетата Уран. Местните

...
В небето над Тайланд се е появила планетата Уран. Местните
Коментари Харесай

Астролози предупреждават: В небето на Тайланд изгря „звездата на смъртта“

В небето над Тайланд се е появила планетата Уран. Местните поданици назовават тази планета „ звездата на гибелта “. През идващите седем години тя ще се намира над хоризонта и нейното събитие се свързва от астролозите с вероятни катаклизми, оповестява InoPressa, като се базира на обява в италианското издание La Repubblica.

Будистките храмове в страната са претъпкани с вярващи. В тях може да се срещнат ръководители на полицията, представители на държавното управление и промишлени компании. По препоръките на астролози те се обръщат към висшите сили с молбата да ги предпазят от всевъзможните беди, които може да донесе планетата, която се намира в съзвездие Овен, а това се повтаря на всеки 84 години.

Става дума за небесна констелация, която съгласно убежденията на тайландците вреди на стабилността на Земята, защото при такова разположение на небесните тела, както се счита, стартира да работи революционната сила на Уран, който е ледена планета.

По време на последната му поява през 1932 година кралството било подложено на сурово тестване – безспорната монархия на Чакри, която била на власт 150 години, вследствие на протест бива принудена да отстъпи по-голяма част от пълномощията си на военно и цивилно държавно управление, а също по този начин да утвърди появяването на полудемократична конституция, чието деяние от време на време се приключва заради многочислените протести.

Днес никой не слага под подозрение святостта на тази династия, на трона на която е 88-годишният Бумибол Адулядей, само че като се вземе поради слабото му здраве, предсказанието на астролозите било посрещнато с паника и боязън.

Във всички ъгълчета на кралството вярващите се молят и раздават лепта на монасите и бедните, с цел да смекчат следствията от рисковия интервал, който ще продължи седем години. Астролозите предупреждавали, че против враговете от галактически генезис би трябвало да се отбрани духът на Тайланд, написа La Repubblica.

В същото време по-политизирани астролози предсказват на страната „ политически спорове и въстания “, в това число промяна на властта. За да се опитат да избегнат това, представителите на управлението на страната се събрали на молитва в храма Wat Traimit в Банкок, където се намира златна скулптура на Буда с тегло 5,5 тона.

Със болестта на краля проблемите, свързани с наследяването на властта, се изострили внезапно и кралските астролози от дълго време вършат калкулации, с цел да подсигурят запазването на кралската власт, която би трябвало да остане насочна точка за тайландците под всяко съзвездие.

И защото Уран бил обвързван с женския детайл, астролозите считат, че това е още един знак от ориста. Принцът правоприемник на Тайланд, който към този момент е на 64 години, може да се откаже от трона в интерес на по-голямата си щерка. Това съгласно тайландците би провокирало гражданска война, отбелязва италианското издание.

Принцесата е на 37 години, тя е правист, учила е в Англия и Съединени американски щати и даже е била представител на Тайланд в Организация на обединените нации. Но както иронично се акцентира в обявата, може да се каже с убеденост, че в случай че принцесата се качи на трона, то това ще се случи освен по волята на Уран.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР