В най-важния момент от Световното първенство по футбол в Катар,

...
В най-важния момент от Световното първенство по футбол в Катар,
Коментари Харесай

Неограничени футболни емоции с Unlimited Space by Vivacom в зала „Христо Ботев“ за финала на Световното

В най-важния миг от Световното състезание по футбол в Катар, известната арт апаратура Unlimited Space by Vivacom, въодушевена от концепцията за цялостна независимост и неограничени благоприятни условия за другарство, придвижва футболните почитатели в ново измерение на неповторими прекарвания. За финалната седмица на шампионата в зала „ Христо Ботев “ в Студентски град инфинити пространството на Vivacom е в състезателен режим и е разполагаем на всички, които търсят нови футболни страсти посредством актуалните технологии. До 18 декември незабавно щом прекрачат прага на стаята, почитателите ще открият нов футболен свят, с безпределно доста свои версии и опция да ги споделят с целия свят.

 

Всеки, който посети стаята, направи фотография или видео от преживяването в нея и ги показа обществено като пост в своя Инстаграм с #unlimitedbyvivacom, ще взе участие в лотария за огромна премия – 1 брой PlayStation®5 Digital Edition. Конзолата е в комплект с най-новата игра FIFA23, 3D Pulse слушалки и спомагателен DualSense контролер, с цел да обезпечи неповторимо гейминг преживяване на футболните почитатели.

 

Концепцията на арт инсталацията отразява главната цел на Unlimited проектите, които Vivacom пусна тази есен, с цел да даде опция за другарство без предели – с неограничени минути, SMS-и и мегабайти в България при рационално и добросъвестно ползване и и достъп до 5G мрежата за всички ценови категори при съществуване на съвместимо устройство. Затова на място в зала „ Христо Ботев “ всеки клиент може да избере и най-подходящия проект за своите потребности, като получи специфична оферта за мобилна или закрепена услуга от представители на компанията и по този начин да взе участие в спомагателна лотария със страхотни награди.

 

Повече информация на vivacom.bg

 

 

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР