В най-скоро време ще бъде подписана Декларация за сътрудничество и

...
В най-скоро време ще бъде подписана Декларация за сътрудничество и
Коментари Харесай

Област Търговище и област Одрин ще подпишат декларация за сътрудничество

В най-скоро време ще бъде подписана Декларация за съдействие и взаимна активност сред Областната администрация наТърговище и Областната администрация на Одрин , Турция. Това оповестиха от регионалната администрация в Търговище след среща на регионалния шеф Митко Стайков и генераления консул на Турция в Бургас Сенем Гюзел.

В региона има доста локални предприемачи, които поддържат положителни търговски връзки с сътрудници от Турция, е маркирано по време на срещата.

Генералният консул е декларирала, че има желание да провежда показване на изискванията за развиване на бизнес у нас пред евентуални турски вложители. Стайков е подчертал положителната връзка с управлението на заводите за произвеждане на стъкло край Търговище.

Митко Стайков и генералният консул на Турция в Бургас са разискали и опциите за двустранни връзки в областта на културата и спорта . Двамата са се обединили към мнението, че положителните контакти в междусъседките връзки би трябвало да продължат да се развиват все по този начин бързо и старателно, както в последните години.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР