В най-силните си години Роналдиньо бе истинско вдъхновение за съотборници,

...
В най-силните си години Роналдиньо бе истинско вдъхновение за съотборници,
Коментари Харесай

Крахът на Роналдиньо: От пиян на тренировка, през брак с две жени едновременно, до белезници

В най-силните си години Роналдиньо бе същинско ентусиазъм за съотборници, противници и почитатели. Магьосникът с топка в крайници накара безчет деца по целия свят да се пробват да копират уменията му в мачовете на улицата.

На терена той самичък си заслужи всички аплодисменти. Животът му отвън терена обаче е напълно друга история. Такава, в която има от всичко по малко - съвсем фалиране, подправени паспорти и престой зад решетките.

Снимка: Getty Images

Роналдиньо към момента не е изгубил необятната си усмивка, само че след раздялата с " Барселона " през 2008 година животът му прави внезапен завой, а свадите го преследват като сянка.

С развиването на надарения Лионел Меси, в " Барселона " излиза наяве, че тимът към този момент не би трябвало да разчита напълно на Роналдиньо, с цел да продължи с триумфите. Но не аржентинецът е главната причина за раздялата с бразилеца. Преди време Александър Хлеб разкри, че Роналдиньо и Деко са се появили на подготовка пияни и по тази причина клубът взема решение да ги продаде през 2008 година Ръководството се страхувало, че двамата ще окажат отрицателно въздействие върху новото златно момче - Лионел Меси.

Трансферът в " Милан " е повече от добре пристигнал за всички забъркани страни. 40 000 души посрещат бурно носителя на " Златната топка " за 2005 година Но възприятията след двата му сезона в Милано са смесени. Да, той печели купата в Серия " А " през сезон 2010/11, само че докосването му към този момент не е толкоз магично и блестящо. Вкарва 26 гола в 95 мача и стартира да привиква с мястото си на аварийна пейка. Нещо немислимо по времето му в " Барса ".

Физическото му положение към този момент не го тормози изключително и на всички им е ясно, че най-хубавото към този момент е зад тила му.

През 2011-а отхвърля оферта от " Блекбърн " и се завръща в Бразилия. Сменя четири тима до 2015-а, когато към този момент на 35 години взема решение да приключи футболната си кариера. Всъщност той продължава да рита до 2018-а, само че на текбол и футзал.

През 2015 година паспортът му е иззет от бразилските управляващи поради градеж върху предпазена територия и е санкциониран с близо 2 млн. евро. Но това е единствено началото. Съдът му не разрешава да продава 37 парцела, които има - къщи и жилища. Кредиторите също го погват за милиони.

Балансът по сметките му бързо се стопява и той скоро е на прага на банкрута.

По-късно медиите в Бразилия оповестяват сензационна вест - че се е оженил за две дами по едно и също време. Гражданският брак сред повече от двама души не е толкоз рядко срещано събитие в страната, само че тази тристранна връзка се оказва неистина, по думите на някогашния футболист. Роналдиньо даже завежда дело в съда поради подправената вест.

Една от дамите, с които живее по това време, го напусна с изказванието, че се е държал нападателно с нея. Двамата не реализират съглашение и дамата завежда дело за 1/3 от положението му, добито сред 2012 и 2018-а.

Със забъркването си във все по-големи и по-драматични кавги, Роналдиньо принуждава " Барселона " и спонсорите си да се отрекат от него. Дори Ривалдо се разграничава от някогашния си съотборник. Ще минат години преди бразилецът още веднъж да стане " добре пристигнал " на " Камп Ноу ".
Арестуваха Роналдиньо! Представял се за парагваец (ВИДЕО) Наистина ли е считал, че ще остане неразпознат?
Мрачната приказва за пропадането на Рони към този момент има продължение. В началото на март парагвайските управляващи му поставят белезници, защото с брат му Роберто се пробват да влязат в страната с подправени паспорти.

Осъдени са на 6 месеца зад решетките на строго охраняван затвор в Асунсион. Адвокатът твърди, че Роналдиньо е " работил неуместно и даже не е схванал, че прави закононарушение ".
Разпитваха Роналдиньо осем часа поради подправен паспорт (ВИДЕО) Бившият футболист е получил подправения документ като подарък
32 дни и 1,6 млн. $ по-късно братята са пуснати под домакински арест, който ще изкарат в 4-звезден хотел в Асунсион. Междувременно се появи информация, че Лионел Меси е платил гаранцията, само че звездата на " Барселона " отхвърли, заявявайки в " Инстаграм ", че това е " неистина " .

bTV приканва: останете си у дома!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР