В най-кратък срок междуведомствената комисия за възстановяване на карловските села,

...
В най-кратък срок междуведомствената комисия за възстановяване на карловските села,
Коментари Харесай

Главчев: Карловските села ще получат възможните средства в най-кратък срок

В най-кратък период междуведомствената комисия за възобновяване на карловските села, потърпевши от наводненията преди две години, ще се събере и ще отпусне вероятните средства в границите на бюджета и в в границите на това, че сега на власт е длъжностен кабинет, чийто съществена задача е организирането на почтени и транспарантни избори.

Така служебният министър-председател Димитър Главчев разяснява настояванията на кметове и поданици на карловско, които през днешния ден излязоха на следващ митинг.

Главчев, обаче, посочи, че няма по какъв начин служебният кабинет да отпусне желаните 38 млн. лева

Отчетите за изразходваните предходни 24 млн. лева са постъпили в Министерски съвет едвам през вчерашния ден, сподели още министър-председателят.

" Конкретните доклади за изразходваните предходни 24 млн. са пристигнали на 28 май. Областният шеф би трябвало да изрази мнение, в най-кратък период междуведомствената комисия ще се събере и ще отпусне вероятните средства в границите на бюджета и на това, че сме служебно държавно управление. 38 млн. лева няма по какъв начин да бъдат отпуснати, само че вероятните ще бъдат отпуснати ", увери премиера.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР