В навечерието на Възкресение Христово Общинският център за социални услуги

...
В навечерието на Възкресение Христово Общинският център за социални услуги
Коментари Харесай

Центърът за социални услуги в Мездра зарадва с великденски подаръци над 220 нуждаещи се /снимки/

В навечерието на Възкресение Христово Общинският център за обществени услуги и действия /ОЦСУД/ в Мездра зарадва с великденски дарове 221 консуматори от общината на обществените услуги „ Домашен обществен патронаж “ и Дом за остарели хора в града.
Всеки самостоятелен пакет съдържа великденско яйце, боядисано от чиновниците в обществения център, козунак и хранителни артикули, подаяние от Фондация „ Българска хранителна банка “ - млечен десерт „ Fantasia “, плодова напитка „ Активиа “ и лукчета плюс билкови пастили за гърло с натурални масла. С тях ще бъде разнороден топлият обяд на 202-мата консуматори на Домашния обществен патронаж и на 19-те домуващи в старческия дом.
Празничната самодейност „ Великден във всеки дом “ се осъществя годишно от Общинския център за обществени услуги и действия, взаимно с младите доброволци от локалната организация на Българския червен кръст.
ОЦСУД - Мездра и „ Българска хранителна банка “ си партнират от месец май 2019 година Досега даренията, предоставени на обществения център от фондацията под формата на хранителни артикули, възлизат на 42 644 лева Само от началото на тази година те са в размер на 15 830 лева

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР