В навечерието на Рождество Христово кметът на Годеч Радослав Асенов

...
В навечерието на Рождество Христово кметът на Годеч Радослав Асенов
Коментари Харесай

Почетният знак на Годеч получиха д-р Владислав Стоянов и архимандрит Януарий

В навечерието на Рождество Христово кметът на Годеч Радослав Асенов награди с Почетния знак на Годеч доктор Владислав Стоянов, шеф на „ Медицински център – Годеч”.

Отличието му е връчено за извънреден принос и достижения в региона на опазването на здравето.

„ Изключително съм признателен, че доктор Стоянов одобри моето предложение да поеме ръководството на „ Медицински център – Годеч”. С цялата си всеотдайна активност потвърди, че младостта и силата, съчетани с желанието и себераздаването, водят до отлични резултати. Освен че е необикновен експерт като доктор, той се нагърби и със задачата в града, в който е роден и израсъл, да развие опазването на здравето, за което получава това самопризнание “, разгласи на публична гала кметът на Годеч.

С почетния знак на общината беше почетен и архимандрит Януарий, архиерейски наместник на Годечката духовна околия. Отецът бе награден за принос за развиването на духовния живот в общината и запазване на православните обичаи в Годечката духовна околия.

Архимандрит Януарий сервира приветствен адрес от Негово Светейшество патриарх Неофит до градоначалника Радослав Асенов и локалното население.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР