В навечерието на преговорите отиваме към темата за промени в

...
В навечерието на преговорите отиваме към темата за промени в
Коментари Харесай

Кирил Петков: Имаме задачата т.нар. постоянни властови системи да ги направим институции

В навечерието на договарянията отиваме към тематиката за промени в службите, 30 години тези хора дефинират дневния ред на страната. Това съобщи в обръщението си към Третата национална конференция на „ Да, България “ съпредседателят на „ “.. На второ място той сложи регулаторите.

" Нереалистична фантазия " е ръководството без ГЕРБ на този стадий ", стана ясно от думите на Петков.

Ние имаме задачата тези така наречен непрекъснати властови системи за пръв път да стартираме да ги демократизираме, не ние да ги превземем, а да ги създадем институции, акцентира Петков. Ако дружно последователно вършим „ пукнатини “ в тази система и уверим останалите общности, че това е вярно, ще е добре за всички, акцентира той.

За да може другите общности да ни слушат, би трябвало да схванат за какво с нашата общественост ще им е по-добре, изясни Петков. 

По думите му дружно с „ “  трябва да си слагат реалистични задания, тъй като, както никой не може да „ изпари “ тях и близо милион техни гласоподаватели, по този начин и те не могат да „ изпарят “ другите общности у нас.

Благодаря на Демократична България, че тези месеци успяхме да създадем промени, които през последните години са били единствено фантазия, обърна се към сътрудниците си Петков.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР