В навечерието на новото кралско турне на Меган Маркъл и

...
В навечерието на новото кралско турне на Меган Маркъл и
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Бяхме третирани по различен начин от други членове на семейството

В навечерието на новото кралско турне на Меган Маркъл и принц Хари, излезе есенният брой на списание The Cut с херцогинята на Съсекс на корицата.

Решихме да съберем главните изказвания на Меган Маркъл от новото й изявление, които се разискват от двете страни на Океана.

1. Обратно към обществените мрежи

„ Връщам се в Instagram “. Меган възнамерява да възобнови поддържането на страницата си и евентуално ще се върне към блога си. Припомняме, че през 2017 година актрисата закри всички свои профили в обществените мрежи преди годежа си с Хари.

2. Сравнение с Нелсън Мандела

„ Никога няма да не помни по какъв начин на премиерата на „ Цар Лъв “ в Лондон един от актьорите ми сподели, че африканското население се радва на моята женитба толкоз, колкото и на освобождението на Нелсън Мандела от пандиза. “

Меган Маркъл още веднъж се пробва да направи паралел сред себе си и Мандела, който беше в другарски връзки с лейди Ди, която развиваше дейна благотворителна активност.

3. Намек за тормоз в фамилията



" С Хари сме доста щастливи, че успяхме да напуснем Англия, тъй като нарушихме йерархията и реда със самото си битие. "

Меган Маркъл косвено загатна за търкания с принц Уилям и Кейт Мидълтън, които съгласно нея били раздразнени от " ненормалността " на двойката.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР