В навечерието на новия сезон в Бундеслигата легендарният Отмар Хитцфелд

...
В навечерието на новия сезон в Бундеслигата легендарният Отмар Хитцфелд
Коментари Харесай

Хитцфелд: Борусия има най-силния си състав за всички времена

В навечерието на новия сезон в Бундеслигата именитият Отмар Хитцфелд смята, че Байерн (Мюнхен) има сериозен конкурент за купата в лицето на Борусия (Дортмунд). През предишния сезон вестфалци направиха феноменална есен и се радваха на задатък от 9 точки, само че по-късно разрешиха на баварците да ги задминат и да защитят трофея си.

“Когато водиш с 9 точки, би трябвало ясно да обявиш, че искаш да станеш първенец. А от Борусия не го направиха тогава. Хубаво е, че в този момент те обявиха упоритости за купата. Особено откакто сега разполагат с най-хубавия си състав за всички времена”, разяснява Хитцфелд пред Blick.

“Дортмунд организира отлична трансферна политика това лято - продължи Генерала. - Според мен казусът, поради който те не станаха първенци, се крие в отбраната. Мануел Аканжи е страховит футболист, а в този момент със завръщането на Матс Хумелс в защитата има и огромна персона.”

Хитцфелд има седем трофеи на Бундеслигата общо с Байерн и Борусия. Бундеслига 1 кръг, събота 17 август  Борусия Дортмунд 16:30предстои  Аугсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР