В навечерието на Новата година кметът на община „Родопи” Павел

...
В навечерието на Новата година кметът на община „Родопи” Павел
Коментари Харесай

Павел Михайлов: Нека през 2022 година бъдем повече заедно и да имаме много поводи за радост и гордост!

В навечерието на Новата година кметът на община „ Родопи” Павел Михайлов насочи привет към своите съграждани и посетители на общината.

„ Отброяваме последните часове до мига, в който ще вдигнем назравица, заобиколени от обичаните си хора и изпълнени с религия в положителното, с вяра за сполучливо начало и за едно по-добро бъдеще.

Нека бъдем признателни за всичко, което изпращаме и за това, което ни следва. В тези дни на равносметка се надявам всеки от Вас да почувства задоволство от постигнатото и да прекрачи прага на Новата година със блян за повече наслада, добрина и съгласие.

2022-та ще пристигна с хубостта на новото и непознатото. От нас зависи тя да бъде по-богата, по-щедра, по-щастлива, незабравима за нас, за нашите фамилии и другари, за цялата ни община.

Да посрещнем сплотени, щастливи и уверени в силите си 2022 година, в която да бъдем повече дружно и да имаме доста мотиви за наслада и горделивост!”, се споделя в приветствения адрес на кмета на община „ Родопи” Павел Михайлов.

„ Да бъдем по-щастливи и по-добри” пожелава и Георги Цанков, ръководител на Общински съвет „ Родопи”. „ Нека небето над всички обитаеми места от нашата община бъде все по този начин безоблачно и спокойно, обичта и междусъседските връзки все по този начин мощни и откровени. И през новата 2022 година всички дружно да продължим да работим с внимание и грижи към пенсионерите, с обич към децата и младежите, с кураж и мощ да удостоим работещите и безработните. Здраве и дългоденствие за всички!”

В своето послание заместник-кметът Емилия Иваново написа: „ Новогодишната нощ ни изпълва с оптимизъм и положителни чувства- за нови сили, за ползотворни каузи, за топлина и добрина, за дни на наслада, усмивки, забавление и сбъднати фантазии. В навечерието на 2022 година насочвам към всички Вас най-искрените си пожелания да не ни напуща вярата, че утрешният ден ще бъде по-добър, че Новата година ще бъде благословена със здраве, изпълнена с берекет и положителни инициативи, с осъществени фантазии и благородни каузи!.”

Заместник-кметът по обучение Борислав Инчев пожелава на всички Новата гидина да бъде изпълнена с безчет радостни мигове. „ Нека с вяра, религия и топлота в сърцата да посрещнем 2022 година, заобиколени от семейство, близки и другари и да си пожелаем здраве, мир и благодат”.

В своето обръщение третият заместник-кмет на община „ Родопи” Неази Таир споделя: „ Пожелавам ви здраве, шанс във всеки дом, благоденствие и триумфи във всяка начинание. Бъдете щастливи и правете положителни каузи! Нека бъдат увенчани с триумф и носят задоволство и наслада.”

Здраве, благополучие и шанс през новата 2022 година пожелават на жителите на общината и всички кметове на обитаеми места. „ Нека през тези празнични дни, както са отворени вратите на нашите домове за всички родственици и другари, по този начин да са отворени и сърцата ни за положителното, честността и взаимното почитание! С вяра и религия в позитивното начало да посрещнем 2022 година.”

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР