В навечерието на Нова година онлайн медия проведе социологическо проучване

...
В навечерието на Нова година онлайн медия проведе социологическо проучване
Коментари Харесай

Меган Маркъл назад в сърцата на британците

В навечерието на Нова година онлайн медия организира социологическо изследване измежду британците, което да покаже на кого от кралската фамилия симпатизират най-вече.

Резултатите са изненадващи, тъй като в челните позиции липсва Меган Маркъл, за сметка на по-старото потомство в кралския двор.

Все отново на първото място е принц Хари, чиято известност набъбна неимоверно след брака му с Меган. Социолозите настояват, че синът на принцеса Даяна е съумял да накара хората да повярват, че историята за Пепеляшка е повече от действителна.

На второ място е кралица Елизабет II, а тройката се затваря от принц Уилям.

Прави усещане отстъплението в известността на Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж зае четвърто място. Но какво да кажем за Меган, която е шеста и е изпреварена от принц Филип, който рядко се появява на всемирски събития поради напредналата си възраст.

Принц Чарлз заема седмо място по известност в кралската фамилия, а в класацията гласове получават неговата брачна половинка и херцогиня на Корнуол – Камила, графинята на Уесекс Софи, принц Едуард, както и принцесите Беатрис и Юджийн.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР