В навечерието на Коледните празници Fibank и Mastercard зарадваха един

...
В навечерието на Коледните празници Fibank и Mastercard зарадваха един
Коментари Харесай

Fibank и Mastercard подариха междузвездно пътуване до Disneyland® Paris

В навечерието на Коледните празници Fibank и Mastercard зарадваха един щастливец с огромна премия - космически уикенд в Disneyland® Paris за цялото семейство с включен извънреден „ Star Wars” пакет. Условието за участващите в играта бе да създадат най-малко едно заплащане с кредитна или дебитна карта Mastercard в интервала 18.11. - 18.12.2019 година

В хода на акцията, особено за другари и сътрудници на Fibank и Mastercard се организира и предпремиерна прожекция на последния епизод от сагата „ Star Wars” - "Възходът на Скайуокър ". Събитието бе съпроводено с космически коктейл в кино "Арена Делукс България мол ".

Любопитен факт, обвързван с касовата продукция е, че макар че премиерата е през декември, лентата сложи връх в продажбите още през октомври. Тогава "Възходът на Скайуокър " единствено за няколко часа детронира "Отмъстителите: Краят " от първото място в класацията за предварителни продажби на билети. Последният епизод от галактическата сага е най-чаканото събитие за зимния кино сезон.

"Възходът на Скайуокър " ни води година след събитията в "Последните джедаи ". Рей, Фин, По и последните останки от Съпротивата се готвят за решаващо сблъскване със силите на Първия ред. Те се изправят лице в лице с най-големия си смут - завръщането на император Палпатин.

Епичната борба се води както в безкрайните простори на галактиката, по този начин и в душите на познатите ни герои.

Освен емблематичните Марк Хамил (в ролята на Люк Скайуокър) и Харисън Форд (Хан Соло) в епизода се появява и обичаната на мнозина принцеса Лея, в лицето на починалата Кари Фишър. Според режисьора на лентата Дж.Дж.Ейбрамс присъединяване на Фишър във кино лентата е орис.

Въпреки че актрисата умря преди три години, фрагменти, снимани през 2015 година по време на "Силата се пробужда ", разрешават нейното присъединяване и в заключителния епизод.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР