В навечерието на коледните и новогодишни празници учениците от профилираната

...
В навечерието на коледните и новогодишни празници учениците от профилираната
Коментари Харесай

​Ученици от ППМГ – Враца с благотворителна изложба-базар по Проект „Твоят час“

В навечерието на коледните и новогодишни празници учениците от профилираната природо-математическа гимназия подредиха галерия на свои произведения и снимки, направени по Проект „ Твоят час “. Предметите се продават с благотворителна цел, а събраните средства ще се употребяват за обществено значими дела на Учениеския съвет при ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца.
Учениците от група „ Психология и арт терапия “ с началник Лорита Иларионова показаха коледни картички, диамантени гоблени, декоративни предмети и предмети за бита, направени с техниката „ декупаж “. Всеки от гостите на събитието изтегли самостоятелно коледно благопожелание, направено от учениците.
Групата по „ Бумажно моделиране “ с началник Владислав Тодоров сподели разнообразна сбирка от модели, а метода на изработването им бе демонстриран на място.
Участниците от групата „ Арт студио “ с началник Галина Романова също се показаха с коледни и новогодишни картички, направени по техниката „ квилинг “.
Учениците от група „ Фотография “ с началник Васко Врачовски показаха снимки с красиви изгледи от град Враца.
Специлани посетители на събитието бяха госпожа Лорета Колева - старши специалист по организация на междинното обучение в РУО – Враца, госпожа Гергана Василева - старши специалист по математика в РУО – Враца и госпожа Маринела Петрова – шеф на Дирекция „ Образование, опазване на здравето и обществени дейности” в Община Враца.
Едновременно с благотворителната акция се организира и тадиционния за ППМГ конкурс за най-красиво украсена класна стая. На първо място бе класирана стая 206, която е на учениците от 9 д и 10 ж клас. Второто място бе за класната стая на учениците от 6 б и 11 г клас – ст. 102, а трето място си поделиха учениците от 9 а и 10 д клас от стая 205.
Екипът на ППМГ „ Акад. Иван Ценов “ – Враца пожелава на всички светли коледни и новогодишни празници!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР