В навечерието на един от най-топлите християнски празници, Рождество Христово,

...
В навечерието на един от най-топлите християнски празници, Рождество Христово,
Коментари Харесай

„Коледен конвой“ донесе подаръци на деца в неравностойно пол...

В навечерието на един от най-топлите християнски празници, Рождество Христово, малчуганите  в неравностойно състояние от обитаемоте места на община Садово получиха дарове за Коледа от клуба в Пловдив – Кръгла маса „ Round Table “. Така децата за поредна година съпреживяха интернационалната благотворителна самодейност „ Коледен ескорт “.

„ За нас е повече от наслаждение Община Садово да спомага тази магия да допре нуждаещите се деца, по тази причина с неспокойствие и цялостна съпричастност я поддържаме “, сподели кметът Димитър Здравков. 

Подаръците се раздават персонално на всяко дете. А насладата в очите им е огромна, тъй като не дребна част от децата в никакъв случай в живота си не са получавали дарове преди тази благотворителна самодейност, трансформирала се към този момент в традиция.

„ Пакетите са с друго наличие - играчки, кукли, облекла, лакомства, училищен принадлежности, козметични такъми, зимни обувки и облекла, сподели Трифон Василев, Паст Президент на Кръгла Маса (Round Table) - България и главен уредник на разпределянето на подаръците за децата в община Садово.

Най-искрени благодарности към клуб Кръгла Маса „ Round Table “ – Пловдив и кметовете от обитаемоте места на общината сервира, Здравков. „ Един от най – хубавите моменти във всеки празник е насладата, усмивката, щастието и добротата, с която можеш да зарадваш едно дете. Тези жестове и празници имат извънредно значение за децата, които имат потребност от особено внимание и повече топлина. Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и берекет, а положителните жестове към децата не престават, сподели Здравков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР