В навечерието на един от най-светлите празници, Великден, стартира иновативната

...
В навечерието на един от най-светлите празници, Великден, стартира иновативната
Коментари Харесай

Стартира нова онлайн платформа в помощ на възрастните хора, техните роднини и гледачи

В навечерието на един от най-светлите празници, Великден, започва новаторската и безвъзмездна платформа Joined in Care (https://joinedincare.com/bg/). Тя е ориентирана към това да подкрепи възрастните хора в България, техните родственици, болногледачи, както и хората заети в обществения бранш. Системата има българска версия със наличие подбрано особено за България. Целта й е да дава безвъзмездна потребна информация. Освен това в нея има и контакти тук-там предоставящи обществени услуги във всички области на България, към които можете да се обърнете за подпомагане при потребност.

Идеята за портала Joined in Care е на българската ИТ компания Bulbera (https://bulbera.com/), която го финансира напълно със лични средства. Платформата ще е изцяло безвъзмездна и цели да подкрепи хората.

" По време на Коронавирус рецесията, най-вече пострадаха нашите родители, баби и дядовци. Те бяха изолирани от околните си, без опция да навлязат в новия цифров свят. Като ИТ компания считаме, че можем да дадем своя принос за обществото и да помогнем на фамилиите да са по-информирани, и дружно да се оправят с компликациите на новото време “, съобщи Деян Благоев, който е съучастник в Bulbera.

В идващите месеци следва в Joined in Care да се прибавят десетки потребни публикации, на всякаква тема. Освен това, непрекъснато ще се обогатява базата данни с места, предоставящи обществени услуги за възрастни хора. Предстои прибавянето и на още информация, която сега се приготвя от екипа. Паралелно с всичко това се набират сътрудници от целия свят, които да допринесат за качественото наличие на Joined in Care (https://joinedincare.com/bg/).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР