В навечерието на един от най-светлите национални празници 24 май,

...
В навечерието на един от най-светлите национални празници 24 май,
Коментари Харесай

Община „Марица“ зарадва с традиционна парична помощ абитуриенти-сираци

В навечерието на един от най-светлите национални празници 24 май, управлението на община „ Марица “, за поредна година зарадва децата-сираци, които приключват учебно заведение през 2022 година

Кметът Димитър Иванов, в наличието на ръководителя на Общински съвет „ Марица “ Гергана Трендафилова и зам.-кмета по обучение и опазване на здравето Анелия Симеонова, връчи обичайна парична помощ от 300 лв. на 10 зрелостници.

Емануела Русева от с. Костиево, Златин Дзанев от с. Крислово, Никола Главчев от с. Маноле, Викториа Анева от с. Радиново, Ивайло Шумаров от с. Рогош, Николай Кодинов от с. Скутаре, както и Божидар Димов, Вълко Хрисков, Мартин Павлов и Манчо Аладжов от с. Труд получиха дарението на гала в заседателната зала на общината.

Димитър Иванов им пожела сполучливо довеждане докрай, незабравима абитуриентска вечер и да осъществят всички свои стремежи.

„ Нека балът Ви да е неповторимо прекарване, което да остане вечно в паметта Ви. Сигурен съм, че ще се преборите с всичко, което Ви сервира животът. Желая Ви сполучлива реализация в определената от Вас професионална област. Не забравяйте, че сами ковете ориста си и ключът за Вашия триумф е във Вас самите, тъй че вярвайте в себе си “, акцентира кметът на община „ Марица “.

Той посочи пред зрелостниците, че те постоянно могат да разчитат на неговата поддръжка, както и на тази на общинското управление и на Общинския съвет.

„ Ако имате потребност, от съвет или подпомагане – ние сме отсреща. Ще създадем всичко по силите си, с цел да Ви помогнем “, обърна се към учениците Димитър Иванов.

Решението за финансовата помощ на зрелостниците бе взето с единогласие на сесията на Общински съвет „ Марица “ на 14-ти април.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР