В навечерието на един от най-светлите християнски празници Великден, за

...
В навечерието на един от най-светлите християнски празници Великден, за
Коментари Харесай

Социалистите от Стара Загора, Дряново и Нови пазар раздадоха козунаци на най-нуждаещите се

В навечерието на един от най-светлите християнски празници Великден, за 4-та поредна година Стара Загора се включва в самодейността „ Солидарен Великден “, чийто старт постави ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Чрез нея социалистите подаряват вяра и топлота в сърцата на бедните, обществено слабите, децата, самотните и настанените в домове възрастни хора за празника.
„ Благодаря на социалистите и приятелите-доброволци, които се включиха в приготвянето на великденските пакети! Заедно усмихнахме доста хора и им показахме, че не са сами! Да сме съпричастни и да даряваме вяра на нуждаещите се! ” Това сподели националният представител от коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” Георги Гьоков.
БСП- Дряново  продължава и тази година своята акция " Солидарен Великден ". Пакетите с великденски козунаци доближиха до небогати, безработни, самотни и възрастни хора в общината като жест на поддръжка и съпричастност през тези светли дни!
Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в Нови пазар също се включи в „ Солидарен Великден ”. Те посетиха " Дом за остарели хора " гр. Нови пазар, Центъра за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания, Център за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания, както и Център за пълнолетни лица с умствена назадничавост в с. Памукчии.
„ Нека в тези светли празници покажем още веднъж своята съпричастност към деца, възрастни, самотни и обществено слаби. Да им дадем нашата топлота и грижа ”, това съобщи Иван Ганчев, ръководител на общински съвет- Нови пазар.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР