В националния отбор на Блегия зачеркнаха индивидуализма за предстоящия сблъсък

...
В националния отбор на Блегия зачеркнаха индивидуализма за предстоящия сблъсък
Коментари Харесай

В Белгия зачеркват индивидуализма

В националния тим на Блегия зачертаха индивидуализма за идния конфликт с Япония на осминафиналите в Русия. Селекционерът на “червените дяволи” Роберто Мартинес е предизвестил играчите си, че ще имат за противник отбор, който е добре проведен и може да накаже всевъзможен опит за произволи по терена.

“Нямаме загуба в 22 следващи мача нямаме никакво предпочитание да стопираме тази серия – съобщи Мартинес. – Излизаме против Япония в доста подобаващ миг за нас. Намираме се в отлична форма и всичко зависи от нас. Индивидуализмът измежду играчите ни не е за предпочитане против толкоз прецизен и проведен тим. Много са рискови на контраофанзива.”

Белгия има девет гола и единствено победи от началото на международното състезание. Тимът ще опита да усъвършенства най-хубавото си показване на Мондиал. Преди 32 години тимът игра полуфинал в Мексико.

 В Белгия зачертават индивидуализма

Япония също ще се опита да запише историческо показване на шампионата на планетата. “Самураите” преследват първи четвъртфинал.

“Имаме голямо почитание към тях, само че мисля, че сме по-добрите – сподели Дрис Мертенс, една от звездите на Белгия. – Нашата цел е освен да побеждаваме, а да го вършим с голова разлика”.

Добрата вест за почитателите на Белгия е, че голмайсторът на отбора Ромело Лукаку е изцяло възобновен. Нападателят получи контузия в глезена при триумфа над Тунис с 5:2 и даже пропусна срещата с Англия. Таранът на “Манчестър Юнайтед” се намира в убийствена форма. Само на международното в Русия вкара 4 гола и е втори по този индикатор – първи е Хари Кейн с 5 попадения. Лукаку се е разписвал 7 пъти в последните 4 дуела на Белгия.

 Белгия

Япония ще би трябвало да покаже по-добра игра за разлика от последния мач на шампионата. “Самураите” изгубиха с 0:1 от Полша, само че се класираха на осминафиналите по брой картони, поради равните точки със Сенегал.

“Не беше прелестно почитателите да ни освиркват, само че в последна сметка продължихме напред”, сподели бранителят Готоку Сакаи.

Двубоят сред Белгия и Япония е през днешния ден от 21:00 часа българско време.

Снимка: Костадин Андонов
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР