В настроение за секс сте, но сте наистина подути. Доста

...
В настроение за секс сте, но сте наистина подути. Доста
Коментари Харесай

Как бързо да спрете да се чувствате подути преди секс?

В въодушевление за секс сте, само че сте в действителност подути. Доста неприятна обстановка! Последното нещо, което желаете е да се чувствате неловко или нестабилно в леглото, нали? Това може да скапе цялото ви въодушевление.

Не бива да позволявате подуването на корема да повлияе на либидото ви. Ще ви дадем няколко съвета за това по какъв начин бързо да се справите с подутия стомах преди секс.

1. Пийте вода

Преди да скочите в леглото, пропуснете пиенето на коктейл или чаша вино, които водят до отичане на корема и вместо това пийте чаша вода и се изпишкайте. Пиенето на доста вода оказва помощ да изчистите токсините от тялото си. Тази техника оказва помощ да се справите с подуването на корема, защото естествено уринарния ви тракт ще се прочисти.

2. Избягвайте кръстоцветните зеленчуци

Избягвайте кръстоцветните зеленчуци като брюкселско зеле, зеле, кейл и броколи. Тези зеленчуци основават газове и предизвикват отичане малко откакто ги изядете, тъй че в случай че ги приготвяте за вечеря и желаете да вършиме секс по-късно, внимавайте с количеството. Същото важи и за бобовите храни.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР