В наши дни почти напълно сме забравили какво съкровище от

...
В наши дни почти напълно сме забравили какво съкровище от
Коментари Харесай

Билкова рецепта лекува болното гърло за часове

В наши дни съвсем изцяло сме не запомнили какво богатство от билки и домашни лекове имаме в завещание от нашите предшественици, а в действителност техният резултат в битката с някои болести е непостижим.

Ако сте измежду хората, които се борят с трайно инфектиране на гърлото и сливиците, имаме добра вест за вас. Въпреки че евентуално сте си помислили, че сте пробвали всички медикаменти и нито едно от тях не работи, съществува един сигурен естествен способ, който лекува за 4 часа.

Рецептата е:

Върху 80 грама смачкани семена от копър изсипете 200 мл вода и сложете на котлона за 15 минути. Ще получите примес, сходна на кафе. Добавете още 50 мл вода, по-късно още веднъж го оставете да заври. После отместете сместа от огъня и прибавете една супена лъжица ракия.

Приемайте от тази примес по една супена лъжица на всеки половин час. След 2 часа болката ще изчезне, а след четири часа ще се почувствате доста по-добре, написа zdrave.to.

При тежки случаи на простуда, можете да пиете това лекарство по-често. Препоръчва се и на тези, които са склонни към възпалено гърло./Fakti

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР