В нарушение на Закона за закрила на детето пиарът на

...
В нарушение на Закона за закрила на детето пиарът на
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ разпространи снимки на децата от колата пред Румънското посолство

В нарушаване на Закона за протекция на детето пиарът на политическа партия ГЕРБ Никола Николов разгласява в профила си във Facebook снимки*, на които ясно се виждат лицата на двете разплакани деца, които се намират на задната седалка на колата, която опита да мине през протестиращите пред Румънското посолство.
Постът на Николов с двете фотоси е съпроводен с откъс на Данте Алегиери, който гласи: " Най-горещите места в пъкъла са предопределени за тези, които по време на огромни морални тествания са запазили неутралитет! ".

Децата са показани по метод, по който изрично могат да бъдат разпознати, тъй като лицата им се виждат добре. Не е ясно и дали Николов е изискал и получил позволение да направи тази обява от родителите им. Няма и и нформация кой е направил фотосите - самия Николов или някой различен.

Не един път сме очевидци, по какъв начин Агенцията за протекция на детето се е самосезирала при сходни изявления, които са в безапелационна щета за децата.Често Агенцията е сезирана и от хора, попаднали на такива постове в обществените мрежи. Нерядко родителите им и публикуващите такива фрагменти са отнасяли наказания за това, че са постъпили по метод, койото в този момент и в бъдеще може да има отрицателен резултат върху толкоз дребни деца. От обявата на Николов се вижда, че е направена преди повече от 16 часа, само че досега няма информация да има реакция за нея.

От сведенията, публикувани през вчерашния ден от Столична дирекция на вътрешните работи стана ясно, че децата са момченце на 2 години и момиченце на 9 години. Припомняме, че вечерта на 17 август се возят в една от колите, които се пробват да минат през множеството протестиращи хора на бул. „ Ситняково “ на кръстовището пред румънското посолство. От сводката на полицията стана ясно още, че фамилията е пътувало с автомобила си в посока от улица „ Черковна “ към бул. „ Цариградско шосе “, когато на кръстовището леката кола е била спряна и обградена от протестиращи. След отводът на 44-годишната жена, която ръководи колата, да спре са счупени стъкла и фарове. Служители на Столична дирекция на вътрешните работи се отзовават на мястото след повече от 20 минути откакто е подаден сигнала на телефон 112. В следствие от региона на кръстовището е изведен автомобила, дружно със фамилията.

.

*Лицата на децата са скрити от Фрог Нюз, според наредбите на Закона за протекция на детето.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР