В Народното събрание ще се проведе конференция на тема „Правни

...
В Народното събрание ще се проведе конференция на тема „Правни
Коментари Харесай

Цецка Цачева и председателят на ВКС Лозан Панов ще участват в конференция за прилагането на ГПК

В Народното събрание ще се организира конференция на тематика „ Правни проблеми по използването на Гражданския процесуален кодекс. Възможните разрешения”, проведена от Висшия адвокатски съвет. Към участниците в конференцията ще се извърнат министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила, ръководителят на Върховния касационен съд Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 година в София. Завършва висшето си... към профила, ръководителят на Висшия адвокатски съвет Ралица Негенцова и ръководителят на Комисията по правни въпроси Данаил Кирилов.

В законодателната част от пленарното съвещание депутатите ще прегледат Законопроект за ограниченията против изпирането на пари, импортиран от Министерски съвет. В законопроекта се уголемява кръгът от лица, които попадат в дефиницията за видна политическа персона, като се прибавя категорията „ членове на управителните органи на политически партии”. Предвижда се при пораждане на подозрение за финансиране на тероризъм Дирекция „ Финансово разузнаване” на ДАНС да може да събира информация от задължените лица, държавните и общинските органи и по линия на интернационалния продан.

В петъчния парламентарен надзор министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила ще отговори на депутатско запитване за неотговарящи на условията топло-изолационни материали по програмата за саниране. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила ще отговори на питания за сигурността на българската граница и извършени инспекции по черноморските курорти и комплекси. Министърът на опазването на здравето Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила ще отговори на въпроси за ограничението на използването на наргилета от малолетни и малолетни, както и за спор на ползи в болничното заведение в Хасково.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР