В началото сме на едни от най-важните за страната и

...
В началото сме на едни от най-важните за страната и
Коментари Харесай

Коалицията ГЕРБ-СДС откри предизборната кампания в Ямбол с призив за ред в хаоса

В началото сме на едни от най-важните за страната и демократичното ни развиване избори. Предстои ни избор сред устойчиво и предвидимо бъдеще или неустойчивост и безпорядък в обществото. Това съобщи при откриването на предизборната акция на обединението ГЕРБ-СДС лидерът на листата на ГЕРБ в Ямбол Димитър Иванов. По думите му, в петте общини на област Ямбол ГЕРБ ще организира акция в неприкритост и разговор с хората. „ С изборa на номер 5 в бюлетината, ГЕРБ-СДС още веднъж ще бъде водеща политическа мощ в Ямбол и региона, с най-голямо доверие измежду обществото “, безапелационен е лидерът на листата Димитър Иванов.

По станала към този момент традиция, обединението ГЕРБ-СДС в Ямбол откри с церемониален водосвет предизборната акция за идните избори. В един от най-старите храмове на Ямбол - църквата „ Свети Георги “, отец Стоян отслужи водосвет за здраве и триумфи в начинанията на претендентите за народни представители.



На церемонията участваха претендентите за народни представители Димитър Иванов, Станислав Говедаров, Атанас Христов, доктор Дора Йовчева, Волен Дичев, Снежана Делчева, Станчо Стоименов и Николай Костадинов, както и доста членове, симпатизанти и другари на двете партии в обединението.

„ Има доста история и символика в този храм. Не инцидентно избрахме да стартираме предизборната акция на нашата коалиция от църквата, която носи името на Свети Георги Победоносец. Като обичайни български партии, ние извънредно доста държим на християнските полезности и обичаи, на вярата и добруването на всички нас като общество. Затова и нашето благопожелание през днешния ден е градивно и доброжелателно, в разговор с хората, да премине този избирателен месец “, сподели Снежана Делчева, претендент за депутат от листата на ГЕРБ-СДС.

С апела за РЕД В ХАОСА, за непоклатимост и сигурност в обществото, претендентите на Коалиция ГЕРБ-СДС стартираха предизборната акция в 31 МИР Ямбол.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР