В началото си месеца е неспокоен и неудобен за всяка

...
В началото си месеца е неспокоен и неудобен за всяка
Коментари Харесай

ТЕЗИ 6 зодии ще са нещастни през ЮЛИ

В началото си месеца е разтревожен и неуместен за всяка зодия. На 1 юли Марс - планетата на силата и жизнеността - ще се опълчи на бавния сатурн, което може да ви накара да се почувствате сякаш би трябвало да натиснете спирачките, даже в случай че всичко, което желаете да извършите, е да натиснете газта.

Ето за кои знаци юли ще е изключително тежък.

Овен

Въпреки че сте зодия, която избира да се движи напред, без да поглежда обратно, юли може да разсъни носталгията ви и потребността ви от домакински комфорт. Докато слънцето се движи през четвъртия ви до, този месец е тук, с цел да се грижите за сърцето си и да помните корените си. Възможно е да имате някои неразрешени усеща откъдето и да сте пристигнали. Този месец космосът ви предизвиква да се помирите с това, което ви е оформило. Въпреки че то надалеч не е съвършено, въпреки всичко ви е направило индивидът, който сте през днешния ден.

Лъв

Този месец е всичко за самоанализ, лъвове. Слънцето пътува през вашия 12-ти дом на нематериалност, карайки вътрешния ви свят да свети още по-ярко. През това време обаче може да се удавите в личното си въображение и паники. Ако намерите метод да отпуснете и да анализирате възприятията си, може да откриете толкоз доста за себе си. Дайте на вътрешния си глас микрофон (или писалка, в случай че сте писател) и освободете потока на мислите си.

Стрелец

Не всичко е предопределено да трае постоянно, стрелци. И знаете ли какво? Това е добре. Този месец слънцето се движи през осмия ви дом на промяна, насърчавайки ви да се откъснете от привързаностите, които сте надраснали, и да инвестирате в себе и във вашето бъдеще. Процесът на промяна рядко е елементарен. Не забравяйте, че преди фениксът да може да се издигне от пепелта, той би трябвало да изгори. Дори и да имате работа с някои сложни финализации този месец, намерете мир във обстоятелството, че това проправя пътя ви за толкоз доста нови инициативи.

Близнаци

Този месец е допустимо да има случки в живота ви, които да ви водят в нова посока, принуждавайки ви да изоставите това, което в никакъв случай не е било предопределено за вас. Приемете този развой на предоставяне и взимане. Вселената желае да свалите кожата си; с цел да се откъснете от вашата зона на комфорт. Очаква ви нова глава от живота ви. Растежът, който вие прегръщате, до момента в който вървите напред, е в действителност безконечен.

Дева

През юли може да се справяте с професионални провокации и да осъзнавате, че сферата, която сте избрали, и кариерните цели, върху които сте се фокусирали не са в сходство с индивида, в който се превръщате. Промените в кариерния ви статус може да се развиват непрестанно, тъй че наблюдавайте посоката, към която върви работата ви сега. Вие имате доста по-голяма власт над живота си и упоритостта си. Борете се за триумфа, който желаете.

Стрелец

Този месец може да откриете, че се сбогувате с хората също толкоз елементарно, колкото поздравявате някой нов. Във връзките ви може да настъпват бързи промени и да се чувствате по този начин, като че ли сте отделени от тези, които не намират своето положително място в сърцето ви. Все отново, ориста ви води към хората, които са предопределени да бъдат част от бъдещето ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР