В началото на юни 2018 г. за осми пореден път

...
В началото на юни 2018 г. за осми пореден път
Коментари Харесай

За осми път раздават награди за тв журналистика

В началото на юни 2018 година за осми следващ път ще се връчи най-голямата в България годишна „ Награда за телевизионна публицистика Свети Влас. Процедурата за номиниране е открита.

Отделни създатели или цели екипи ще бъдат отличени от 5-членно жури с ръководител проф. Ивайло Знеполски. Телевизионните излъчвания би трябвало да са истински, български и да са излъчени в програмата на най-малко една от малките екрани, лицензирани или регистрирани от Съвета за електронни медии (СЕМ).

Номинациите обгръщат цялата истинска и лицензирана телевизионна продукция в родния ефир, излъчена в интервала 1 март 2017г. – 30 март 2018 година Периодът за оферти за присъединяване в тазгодишната селекция завършва на 10 април 2018 година, а описът с финалистите ще бъде разгласен на 10 май и ще включва 20 номинации.

Предложенията би трябвало да съдържат: заглавие, род, дата на лъчение и запис на предаването. Организаторите чакат предложенията на e-mail: [email protected]. По традиция Голямата премия се присъжда за достижения в българската телевизионна публицистика, а СПЕЦИАЛНА НАГРАДА се присъжда за истински хрумвания и самостоятелно наличие.

Ежегодните Награди за телевизионна публицистика Свети Влас поддържат новаторството и истинските хрумвания, отличават и предизвикват авторския метод, разбирането на публицистиката като сфера на самостоятелно наличие, творчество и професионализъм.

Инициатори са Кръг 11: Иван Гарелов, проф. Ивайло Знеполски, доцент Георги Лозанов, Любен Дилов-син, Копринка Червенкова, Георги Тенев, Джими Найденов, Стефан Димитров, Антони Георгиев, Павел Васев и починалият Петко Бочаров. Церемонията по връчването на влиятелните оценки се организира на брега на морето в курорта Свети Влас.

Преди това ще се организира обичайна полемика по тазгодишната телевизионна продукция. Поканени са медийни специалисти, медийни кореспонденти и видни публицисти. Всички те, както и номинираните, са посетители на Марина Диневи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР